dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Όυτε εγω μπορώ...μου βγάζει αυτό Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.buildingcert.gr Port 443 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 άντε να δώ πότε θα διορθωθεί, να περάσω το 1ο ΠΕΑ του 2014!!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Καλα, σημερα περιμενεις να διορθωθει? Ποιος να το διορθωσει? Αργια ειναι... Ες αυριον τα σπουδαια...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Κάποιος που ίσως γνωρίζει, έτσι για την κουβέντα, τι διάολο παθαίνει και χαλάει τόσο συχνά...Δεν έχω δει άλλο online σύστημα να πέφτει κάθε 3 και λίγο....Που οφείλεται αυτό?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Στο οτι ο server δε μπορει να σηκωσει ολον αυτον τον ογκο δεδομενων του μισου και πλεον εκατομμυριου πιστοποιητικων... Λεω εγω τωρα...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Εγω μπαινω αλλα δεν εχω κατι σε εκκρεμοτητα να δω αν με το στελνει
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Όλα ok, μόλις έκανα μια υποβολή. Τρώει κάτι κολλήματα αλλά τα ξεπερνά και προχωρά.
percules Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Τι έχει πάθει ρε παιδιά αυτό το buildingcert τις τελευταίες μέρες? Πάλι είναι κατεβασμένο σήμερα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα