themoiko Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Λογικά το πρόβλημα στο server δημιουργεί θέμα και με την ταυτοποίηση των ΠΕΑ στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρισης μισθωτηρίων στο taxi...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Μόλις πατήσουμε "Ενεργειακοί Επιθεωρητές": ForbiddenYou don't have permission to access /inspectors/getMinistryCodeNo.jsp on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.buildingcert.gr Port 443
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 (edited) Έφτιαξε. Ξανασέρνεται.... Edited Ιούνιος 9 , 2016 by nik
gtho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 δεν εμφανίζει τη φωτογραφία του κτηρίου σε καμία επιθεώρηση, συμβαίνει και σε εσάς?
kostasnas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 τα ίδια και εδώ (δεν εμφανίζει φωτογραφία και ενεργειακή κατηγορία) 1
gtho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 τωρα μολις μου τα εμφάνισε και τα δυο
axilleasx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Καλησπέρα. Βάζω τα στοιχεία του ιδιοκτήτη στην αρχική φόρμα και πατώντας 'καταχώρηση' μου βγάζει σφάλμα: Μη έγκυρο ΑΦΜ ιδιοκτήτη #1. Το ίδιο σφάλμα βγάζει και στο ΑΦΜ του άλλου ιδιοκτήτη. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο συνάδελφο? Υπάρχει πρόβλημα με το buildingcert.gr? Ή μήπως υπάρχει όντως κάποιο θέμα με τα ΑΦΜ των ιδιοκτητών και πως είναι δυνατόν να το αναγνωρίζει το σύστημα?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Ή μήπως υπάρχει όντως κάποιο θέμα με τα ΑΦΜ των ιδιοκτητών και πως είναι δυνατόν να το αναγνωρίζει το σύστημα? Μου έχει συμβεί και εμένα, έχεις καταχωρήσει λάθος τα ΑΦΜ ή στα έχουν δώσει λάθος. Το σύστημα έχει online επικοινωνία και τσεκάρει τα σωστά κατευθείαν.
axilleasx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Μα τα ΑΦΜ τα βλέπω από το κτηματολογιο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα