getsakna Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 (edited) Μα τα ΑΦΜ τα βλέπω από το κτηματολογιο Μηπως παιζει προδηλο σφάλμα? Λέω εγω... Πάρε τηλ τον ιδιοκτητη να σαι σιγουρος..Σιγα τον κοπο.. Edited Ιούνιος 14 , 2016 by getsakna
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 (edited) Σωστός ο getsakna. +1 Πάντως στο παρακάτω link, μπορεί να τσεκάρει κάποιος την αριθμητική ορθότητα ενός AΦΜ: Έλεγχος-ΑΦΜ.php. Edited Ιούνιος 14 , 2016 by panos-vicious
axilleasx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 (edited) Μίλησα με τους ιδιοκτήτες πριν ακόμα απευθυνθώ στο forum και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Στο link που παραθέτεις panos-vicious του ενός ιδιοκτήτη το βγάζει έγκυρο, ενώ του άλλου άκυρο. Ευχαριστώ πάντως παιδιά, να 'στε καλά Τώρα βάζοντας το έγκυρο αφμ στην αρχική φόρμα και πατώντας 'καταχώρηση' μου βγάζει σφάλμα: Ακυρος αριθμ. πρωτ.! Σε 3 μέρες λήγει η άδεια μου και δεν έχω περάσει ακόμα το παράβολο ανανέωσης, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτό το πρόβλημα? Edited Ιούνιος 15 , 2016 by axilleasx
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Όχι δεν παιζει αυτο, ξαναδοκιμάσε και δες μήπως στην φούρια σου ξεχνάς κατι Sent from my iPhone using Tapatalk
axilleasx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του ως δια μαγείας, μόλις τώρα. Τα αφμ τα πέρασα πάνω από 15 φορές και το πρόβλημα ήταν το ίδιο. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ πολύ!
gliout Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 (edited) Παίδες δεν μπορώ να μπώ και μου βγάζει κάτι περιέργα....ή και δεν με βαζει καθούλου στο αρχείο Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δικαίωμα οι χωρίς επιτυχία στις εξετάσεις Εν.Επιθεωρητές? Edited Ιούνιος 29 , 2016 by gliout
GregDel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Μέχρι και αύριο νομίζω... μάλλον έχει πρόβλημα
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Εγω πριν μια ωρα εβγαλα κανονικα ΠΕΑ Τωρα δε μπορω να μπω στο αρχειο ενεργειακων επιθεωρησεων. Ελπιζω το προβλημα να ειναι παροδικο και να λυθει ακομα και εντος της σημερον... Θεωρητικα, με την καταθεση της τροπολογιας στη Βουλη, δε θα κλεισει το συστημα. Πρακτικα δεν ξερω τι θα συμβει. Κοντος ψαλμος αλληλουια...
an@stas1a Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Mία από τα ίδια. Πριν από μιάμιση ώρα υπέβαλα κανονικά και πριν από κανά δεκάλεπτο που προσπάθησα να μπω με πετούσε έξω με πολλά %%%%% και ##### Η εκδίκηση του buildingcert 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Αρκει, μοναχα, να μη μεινει κλειστο και ΟΛΗ την αυριανη μερα που θεωρητικα ειναι η τελευταια μας...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα