artcode Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Σήμερα αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σύστημα; Συνέχεια με πετάει έξω από τις 12....
mechgiann Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Καλημέρα! Συνάδελφοι έχετε προσέξει ότι όταν ανεβάζουμε στο buildιngcert το xml, εμφανίζονται διαφορετικά αποτελέσματα για την ετησια καταναλωση υπάρχοντος και κτιριου αναφορας! Σε σχέση με αυτά που είχαμε βρει στη μελέτη μας με το πρόγραμμα... Γνωρίζετε κάτι για αυτό?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 (edited) Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση Καινούριο φρούτο αυτό....?! Edited Δεκέμβριος 6 , 2017 by nik
tsx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Κάνε μερικά refresh και θα πιάσει. Το παθαίνει που και που. Ίσως να το "πειράζουν" οι τεχνικοί αυτή τη στιγμή.
nmyr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως διαγράφω το φύλλο συντήρησης που ανέβηκε από λάθος στο Buildingcert ενώ δεν υφίσταται;
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 (edited) Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σύστημα αυτή τη στιγμή ? Το πρωϊ λιειτουργούσε κανονικά ... πάτησα τώρα να μπω αλλά δεν ... edit Μετά απο απανωτά refresh επανήλθε !!! Edited Δεκέμβριος 13 , 2017 by dib
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Ρε παιδιά μόλις έστειλα ενεργειακό και είναι με την....παλιά εμφάνιση των ΠΕΑ προ ΚΕΝΑΚ2 και ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.31 ! Ενώ στην προεπισκόπηση πριν το ολοκληρώσω ήταν με την καινούρια!! Τι δεν πάει καλά ?
stelor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 εμενα μου βγαζει αλλη ενεργειακη κατηγορια στο Buildingcert απο αυτη του τεε κενακ.
sdim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Forbidden You don't have permission to access /main/ on this server. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Μέχρι πριν μια ώρα λειτουργούσε κανονικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα