georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Τίποτα κι από μένα. Αλλος ?
kostavros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 στο τελευταιο τριμηνο ειχα καταθεσει κανονικα.μιλωντας το πρωι με τον λογιστη μου μου ανεφερε ναι μεν οτι λεει και στο taxis(οπως ανεφερε ο συναδελφος Σπυρου) οτι δεν χρειαζεται αλλα οι εφοριες στην πραξη το ζητουν κανονικα.οποτε και αυτο το τριμηνο εχω θα το καταθεσω
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 ... και οι συμβασεις με ιδιώτες πάνε στις τριμηνιαίες ?
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Εγώ από τα (αστεία) συμφωνητικά του 3919 δεν έχω υποβάλει ποτέ κανένα στην εφορία. Κατά την γνώμη μου δεν απαιτείται.
kostavros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (edited) κανονικα καταθετω το πινακα με τα συμφωνητικα που εχω κανει με τους πελατες μου(σε οσους εχω κανει) βάσει της 1065606/7222/ΔΕ-Β’/18.7.2000 Α.Υ.Ο.) ανα τριμηνο ναι.το θεωρει η εφορια και το κραταει στο αρχειο της. συμφωνω οτι ειναι αστεια αλλα επειδη η εφορια ειναι κοντα στην ΥΔΟΜ που επισκεπτομαι συχνα κανω ενα κοπο καθε τριμηνο και αφηνω και την κατασταση με τα συμφωνητικα Edited Οκτώβριος 2 , 2013 by kostavros
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Τα συμφωνητικά του Ν3919 θεσπίστηκαν χρόνια μετά την εγκύκλιο. Ο Ν.3919 που τα επέβαλλε , περιέγραψε και το πότε και πως υποβάλλονται , και δεν λέει ούτε για 3μηνες ούτε για ΔΟΥ. Σε άλλες ΔΟΥ δεν τα δέχονται.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 κανονικα καταθετω το πινακα με τα συμφωνητικα που εχω κανει με τους πελατες μου(σε οσους εχω κανει) βάσει της 1065606/7222/ΔΕ-Β’/18.7.2000 Α.Υ.Ο.) ανα τριμηνο ναι.το θεωρει η εφορια και το κραταει στο αρχειο της. συμφωνω οτι ειναι αστεια αλλα επειδη η εφορια ειναι κοντα στην ΥΔΟΜ που επισκεπτομαι συχνα κανω ενα κοπο καθε τριμηνο και αφηνω και την κατασταση με τα συμφωνητικα ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δεν χρειάζεται να υποβάλλονται.
kostavros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 φιλε SOTHRIS τι εννοεις δεν προκειται για την ιδια υποχρεωση?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Εγώ πάντως τα υποβάλλω κανονικότατα... στο συρτάρι μου... και αυτό τα δέχεται μια χαρά! Άσε που είναι δίπλα μου!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα