ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Έλα ντε... Θα άνοιγε πλατφόρμα από το 2011. Δεν έχει ανοίξει ακόμα... Εγώ τα κρατάω (χαρτούρα) και τα ανεβάζω στο σύστημα των αμοιβών... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Και γω το κανω. Απλα ελεγα απο το 2014 να τα παω καθε τριμηνο στη ΔΟΥ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κι εγώ αυτό κάνω, τα ανεβάζω μόνο στο σύστημα του ΤΕΕ μετά από σύμφωνη γνώμη και του λογιστή μου. terry, νομίζω συζητάμε μόνο ως προς να είμαστε εντάξει με την εφορία, όχι αν είμαστε εξασφαλισμένοι έναντι πελατών Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 τα ιδιωτικα συμφωνητικα των αυθαιρέτων με τον 4014 τα έχω αλλά δεν τα έχω ανεβάσει πουθενά..μπορώ τώρα να τα ανεβάσω στο σύστημα αμοιβών; θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Επίσης τι ακριβώς αφορά η 20η Φεβ; τι πρέπει να έχουμε κάνει μέχρι τότε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Εγώ όποτε δοκίμασα να πάω (από το 2011 και μετά) συμφωνητικό με ιδιώτη, έτρωγα πόρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 terry, νομίζω συζητάμε μόνο ως προς να είμαστε εντάξει με την εφορία, όχι αν είμαστε εξασφαλισμένοι έναντι πελατών Και για τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Έλα ντε... Θα άνοιγε πλατφόρμα από το 2011. Δεν έχει ανοίξει ακόμα... Εγώ τα κρατάω (χαρτούρα) και τα ανεβάζω στο σύστημα των αμοιβών... Εξ όσων εχω πληροφορηθεί βαίνει προς αναστολή και η υποβολή για τη χρήση 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Εξ όσων εχω πληροφορηθεί βαίνει προς αναστολή και η υποβολή για τη χρήση 2013. Ζουαζιλάνδη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ζουαζιλάνδη.... Τα ίδια συμβαίνουν και εκεί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα