terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Αν δεν εχεις μονωση κατα 90% θα εχεις το φαινομενο που λες.. Οχι παντου σε καποια σημεια.. Αλλα αυτο, ουτε απο το SBR εξαρταται,ουτε απο το αρμολογημα... Τη μονωση που θα την βαλλεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δε θα βάλω, μόνο στις ποδιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Αυτο ειναι σημαντικοτερο κατα τη γνωμη μου.... Οχι αν θα διαπνεει το κονιαμα... Γενικα θα ειναι παγακι το σπιτι το χειμωνα να το ξερεις.. Επισης δεν θα τηρηθει η μελετη θερμομονωσης (σιγουρα καπου δειχνει μονωση) οποτε μην σου φανει περιεργο αν το πιστοποιητικο βγει Ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 (edited) Παραθεριστική χρήση θα έχουν. Αν δεν λειτουργεί θέρμανση το χειμώνα, και θερμομόνωση να έχουν, παγάκι θα είναι. Εν γνώσει μου ότι θα πρέπει να δουλευει θέρμανση στο min για να στεγνώνει ο χώρος. Το βαράει και η αρμύρα, το θεωρώ απαραίτητο για τη μακροζωία του κτιρίου και των εγκαταστάσεων. Ιδιόκτητο είναι, οικογενειακό, δε με απασχολεί η κατάταξη, δεν πρόκειται να πουληθεί. terry Κατ εμέ η αίσθηση της πέτρας, να τη βλέπεις μεσα έξω, είναι κάτι αξεπέραστο απο αισθητικής άποψης. Αξίζει τη θυσία να μη βάλω θερμομόνωση. (στην εγκεκριμένη μελέτη, σωστά, προβλεπόταν στη μια παρειά της λιθοδομής). Δε ξέρω τι άλλες επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν. Edited Μάρτιος 5 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 υπάρχουν και βαφές και πρότυπα διαπνοής ELOT EN 1504. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (edited) ΘΑ το ψαξω ευχαριστώ. Βρηκα για τελική βαφη http://www.renovat.g...ti_brillux_1804 που ειναι διαπνοής Edited Μάρτιος 18 , 2012 by STAVION 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 τελικά ήταν απλούστατο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Ευτυχως έχω άδεια προ ΚΕΝΑΚ με κανονισμό θερμομόνωσης. Οπότε δεν με προβληματίζει τόσο το θέμα θερμογέφυρα. Η λιθοδομή μου δεν θα είναι εντελώς απροστάτευτη όπως είπα, θα αρμολογίσω "πλούσια" ας μου επιτραπεί η έκφραση και θα βάψω. Θα ανεβάσω και άλλες φωτό αντιπροσωπευτικές για το πώς θέλω να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ φοβάμαι ότι τον ΚΕΝΑΚ δεν τον γλιτώνεις αν δεν έχει εκδοθεί ακόμη η οικοδομική άδεια. παρ. 4 άρθρου 34 Ν. 4014/2011 Για αιτήσεις έκδοσης ή αναθεώρησης οικοδομικών αδειών που έχουν υποβληθεί πριν την 1.10.2010 στις αρ- μόδιες πολεοδομικές υπηρεσίες με όλα τα στοιχεία και δικαιολογητικά, που απαιτούνται από τις οικείες διατά- ξεις, η προθεσμία της παραγράφου 1 του άρθρου 26 του ν. 2831/2000, όπως τροποποιήθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 12 του ν. 3212/2003, ορίζεται σε ένα (1) έτος και μόνον ως προς την εφαρμογή του Κανονισμού Ενερ- γειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) (Β΄ 407/9.4.2010) Αν έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (edited) Εχω άδεια 2011 προ ΚΕΝΑΚ, κτίζω την πέτρα τώρα. Edited Μάρτιος 20 , 2012 by STAVION Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα