dada Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα. Στην τοπική πολεοδομία (Πατρών) δεν δέχονται καμία αίτηση για νέα οικοδομική άδεια, καθώς ο νόμος για την ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών θεωρητικά ισχύει από 1-3-2012. Σε άλλες πολεοδομίες τι γίνετε? Πάγωσε το σύστημα σε όλη την Ελλάδα? Γνωρίζει κανείς κάτι για το πότε και πως θα ξεμπλοκάρει η κατάσταση?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δεν έχουν υπόψη τους το ΦΕΚ Β 251/2012 με τίτλο: Διαδικασίες έντυπης υποβολής Έγκρισης Δόμησης και Άδειας Δόμησης;
npetrak77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Στις Πολεοδομίες (ακόμα) Πολυγύρου και Θέρμης μου μνημόνευσαν το Άρθρο 8 του νόμου 4030/2011, που μιλάει για μητρώο μελετητών του ΥΠΕΚΑ. Γνωρίζετε τι γίνεται με αυτό;
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δελτίο καιρού: Παγωμένα. Πάμε για χειμερία, εαρινή, καλοκαιρινή, φθινοπωρινή, ξανά χειμερινή νάρκη και βλέπουμε
achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 άλλος ένας νόμος που φτιάχτηκε στο πόδι και οι γραφειοκρατία δεν έχει ετοιμαστεί να εφαρμόσει... κλασικά πράγματα
aware Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Ευτυχώς που έχουμε κρίση και δεν υπάρχουν αρκετές άδειες για έκδοση ....
dada Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Τι ευτυχώς άνθρωπε μου? Δηλαδή να μην μπορούμε να τρέξουμε και τη μία που έχουμε! Πάς καλά?
dada Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγνώμη, μάλλον έχω χάσει κάθε αίσθηση λογικής και χιουμορ με όλα όσα υφίσταμαι καθημερινά!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Σε μια πολεοδομία που γνωρίζω σε διπλανό νομό-περιφέρεια δέχεται και με τον παλιό τρόπο ακόμα.Οτι νάναι!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα