Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Καλημέρα .. Αυτή η έκπτωση 80% ισχύει μόνο για τις λοιπές παραβάσεις??? εγώ προσωπικά δεν διάβασα πουθενά... αλλά μια φίλη μου είπε οτι ισχύει μόνο για τη κατηγορία 13??
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δε νομίζω να ισχύει αυτό.Ο νόμος λέει για τις παραβάσεις που εντάσσονται στον 4014.Δεν το εξειδικεύει.
sagiasd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Γοργόνα η φίλη σου μάλλον ξέχασε να επιλέξει την ειδική κατηγορία και στα φύλλα καταγραφής... 1
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μάλλον, τι να πω.... πάντως κ εγώ νομίζω πως ισχύει κανονικά ο νόμος 4014 που στο τέλος κάνεις έκπτωση 80% .!!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 =1904&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=778&sni[1155]=1904&language=el-GR
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 δλδ αυτό τό έγγραφο μπορεί να εκδόθηκε -λένε- τον Μαιο Αλλά ο ΚΑΝΑ το είδε και το κατέβασε στις 2-7-2012 - και τον ευχαριστώ γι' αυτό... Κανείς απο ολους που μπαίνουμε στο ΥΠΕΚΑ δεν το είχε δεί Είναι πρώτο πρώτο στη σχετική λίστα. δλδ πανω και απο την 7, που όμως ειναι μεταγενέστερη.. Αρα, άν δεν είχε μεχρι τότε δημοσιευθεί σε κάποιο άλλο παραθυρο του υπουργείου ....[χλωμό το βλέπω....].. μπορώ να θεωρώ οτι ηταν καπου ξεχασμένο για δυό μήνες ..... υγ. μήπως μπόρεσε κάποιος να ερμηνεύσει τους χρησμούς στο έγγραφο αυτο???? καλημέρα σε όλους ...και δροσερή...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (edited) "Τι Λωζάννη-τι Κοζάνη" Όλοι θεωρούνται Παλιννοστούντες (αυτό καταλαβαίνω) Πράγματι και εμένα μου έκανε εντύπωση ό χρόνος έκδοσης και ο χρόνος ανάρτησης του (Λέτε να ντρέπονταν να το εμφανίσουν-ίσως) Edited Ιούλιος 7 , 2012 by ΚΑΝΑ
nmelsurfer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παιδιά επειδή κοντεύω να τρελαθώ ζητώ βοήθεια.... Γνωρίζετε αν η έκπτωση ισχύει μόνο για άρρενες; Αυτό μου απάντησαν από το ΥΠΕΚΑ και κοντευώ να τρελαθώ... Στην ερμηνευτική εγκύκλιο αναφέρει : << ...στα μητρώα αρρένων ή τα δημοτολόγια του οικείου δήμου...>> δηλαδή λέω εγώ ή το ένα ή το άλλο.... έλα όμως που στο ΥΠΕΚΑ λένε ότι ισχύει μόνο για άντρες....θα τρελαθώ...βοήθεια...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 αν το εχεις γραπτώς... κατεβασε το ...να μας "φτιαξει" τη μερα... κατα τα λοιπα "ανοιγεις" το ανω εγγραφο του ΚΑΝΑ στο #25 και παιρνεις την Δευτερα την Βισβαρδη και ...τα λετε... ...και μάς λες την συνεχεια...του ...δραματος της ελληνικης διοικησης...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Παιδιά επειδή κοντεύω να τρελαθώ ζητώ βοήθεια.... Γνωρίζετε αν η έκπτωση ισχύει μόνο για άρρενες; Αυτό μου απάντησαν από το ΥΠΕΚΑ και κοντευώ να τρελαθώ... Στην ερμηνευτική εγκύκλιο αναφέρει : << ...στα μητρώα αρρένων ή τα δημοτολόγια του οικείου δήμου...>> δηλαδή λέω εγώ ή το ένα ή το άλλο.... έλα όμως που στο ΥΠΕΚΑ λένε ότι ισχύει μόνο για άντρες....θα τρελαθώ...βοήθεια... Σου λένε ..."μπούρδες". Βεβαίως και ισχύει και για τις γυναίκες παλιννοστούντες! Σου απάντησα και στο άλλο post.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα