Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Έκανα λογκ ιν , αλλά τώρα όμως , ε!! Κατεβάζει σε μένα με 37 ΚΒ/.δευτ.Αργεί πολύ.
voodoochile Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Είναι ανάλογα με τις ώρες του, χθές το απόγευμα κατέβαζα με ~90kb/sec.Όπως και να το κάνεις όμως αργεί...
agios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 μήπως διαβάζει geotiff? και το autocad τις διαβάζει σκέτο tiff χωρίς πληροφορία γεωαναφοράς δεν νομίζω να γίνεται Αν έχεις καταφέρει να κάνεις log in (εγώ έκανα χθές τα μεσάνυχτα) θα είδες ότι κάνεις λάθος. 1
chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 δεν έχω καταφέρει να κάνω login αλλά μήπως κάνεις εσύ λάθος? διάβασε τι λέει http://www.okxe.gr/web/docPaths/OrthosAtticaOKXE.pdf "Τα ψηφιακά αρχεία των ορθοεικόνων είναι τύπου GEOTIFF και η ονομασία τους στηρίζεται στη διανομή πινακίδων 1:2.500 ΕΓΣΑ '87."
JTB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Τίποτα καλύτερο δεν εχετε να κάνετε Σάββατο απόγευμα;;; Too many users μου βγάζει!!!
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 qgis ανοίγει και σκέτο tiff αρκεί να υπάρχει η πληροφορία μέσα. Όλος ο νομός φορτώνει σε 3-4 λεπτά μέχρι και σε netbook. Υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής dxf και εκτύπωσης σε όλα τα μεγέθη, εισαγωγής πινακίδων κλπ. Συγχαρητήρια στον οργανισμό. Εκπληκτική κίνηση. Γιατί όμως μόνο για Αθήνα;
chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 qgis ανοίγει και σκέτο tiff αρκεί να υπάρχει η πληροφορία μέσα. αυτό είναι το geottiff
agios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Προφανώς το ίδιο πράγμα λέγαμε. Εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν σε δεύτερο αρχείο tfw.
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Πως κάνατε login όσοι κάνατε ? Πατάω guest για όνομα και κωδικό και δεν γίνεται τίποτα!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα