bnn7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Και εγώ τίποτα!! Too many users συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εγώ ούτε too many users βλέπω. Δεν γίνεται τίποτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Μόνο ΣΚ κατάφερα να μπώ. Ας κάνουμε υπομονή να κατεβάσουν οι πολλοί και μετά και εμείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;Στις 4:00 το πρωί μου έδειχνε ότι έχουν κάνει login too many users..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Σκέψου ότι μπορείς να κατεβάσεις μαζικά όλες τις ορθο οπότε θα χρειαστούν κάποιες ώρες (ανάλογα τη σύνδεση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Περα απο την Ανατολικη Αττικη που εκκρεμει, υπαρχει προβλεψη να γινει διαθεση και για την υπολοιπη χωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Κυριακή του Πάσχα, την ώρα που θα βγαίνει το πρώτο κοκορέτσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Σκέψου ότι μπορείς να κατεβάσεις μαζικά όλες τις ορθο οπότε θα χρειαστούν κάποιες ώρες (ανάλογα τη σύνδεση) Αυτό πως μπορεί να γίνει??? Βασικά εκτός από τη Κυριακή που κατάφερα να κατεβάσω καμιά 12αρια .... χθες και σήμερα too many users!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (edited) Εγώ το πάλευα τόσο καιρό με ΙΕ και δεν έκανε τίποτα. Μόλις έβαλα τον μοζίλα τότε μου έβγαλε το too many users! Μάλλον έχει πρόβλημα με τον ΙΕ ?! Edited Απρίλιος 10 , 2012 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εγώ το πάλευα τόσο καιρό με ΙΕ και δεν έκανε τίποτα. Μόλις έβαλα τον μοζίλα τότε μου έβγαλε το too many users! Μάλλον έχει πρόβλημα με τον ΙΕ ?! Παρομοίως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα