AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 εφόσον υπάρχει στη περιοχή, ναι & ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καλημέρα στη περιοχή που είμαι εγώ δεν έχει περάσει το κτηματολόγιο ακόμα!Τι βάζω εγώ στο ΠΕΑ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 ότι δεν έχει δηλωθεί στην "Κτηματολόγιο Α.Ε." Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 αν θέλω να εκδώσω ΠΕΑ για πολυκατοικία, αλλά υπάρχουν μόνο στοιχεία κτηματολογίου για τα επιμέρους διαμέρισματα τι κάνω ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Το κύριο μέρος του ΚΑΕΚ πριν τα "/" είναι του οικοπέδου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 και αν είναι με αριθμό πρωτοκόλλου δήλωσης κτλ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTouris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Έχω περίπτωση ιδιοκτησίας από εκούσια διανομή (σαν το εργολαβικό συμβόλαιο, αλλά με τους ιδιοκτήτες να αναλαμβάνουν την κατασκευή αντί εργολάβου) όπου υφίσταται σύσταση διηρρημένης ιδιοκτησίας δύο ιδιοκτητών με ποσοστά επί ενός λειτουργικού χώρου και ως εκ τούτου δύο ΚΑΕΚ, δύο αριθμούς πρωτ. δήλωσης, καθώς και δύο κωδικούς ιδιοκτησίας...πως θα το διαχειριζόσασταν; Θεωρώ πως η έκδοση ενός ΠΕΑ είναι σαφέστατα σωστότερη (καθώς έχουμε έναν χώρο)...Στο μεν ΚΑΕΚ θα μπορούσε να καταχωρηθεί μόνο το μη εκτεταμένο του γεωτεμαχίου, αλλά στα αντίστοιχα των αριθμών πρωτ. δήλωσης / κωδικό ιδιοκτησίας τι θα χρησιμοποιούσατε, ένα από τα δύο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 γνωρίζει κανείς σε ποια φάση βρίσκεται το Κτηματολόγιο στο Δήμο Αθηναίων? με ενδιαφέρει Κολωνάκι οδός Ομήρου, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ανεξαρτητα με την ερωτηση του συναδελφου πιο πανω, εχω κι εγω ερωτηση.... Δημος Θεσσαλονικης.... Διαμερισμα επωληθη το 2006 στην τωρινη ιδιοκτητρια η οποια εκδιδει ΠΕΑ Δεν το δηλωσει ποτε στο Κτηματολογιο, το 2008 ξεκινησε για Δημο Θεσσαλονικης. Σε αναζητηση που εκανα προσωπικα στο Γραφειο Κτηματογραφησης Δημου Θεσσαλονικης, μου ειπαν πως εχουν στοιχεια του ακινητου απο αλλες πραξεις (δεν καταλαβα ακριβως τι και πως), πως φαινεται οτι υπαρχει, δοθηκε ΚΑΕΚ αλλα η ιδιοκτητρια δεν το δηλωσε ποτε.... Δηλαδη το διαμερισμα εχει μεν ΚΑΕΚ χωρις να εχει δηλωθει, χωρις να υπαρχουν καταχωρημενα στοιχεια Κτηματολογιου. Τι δηλωνω στο buildingcert? Εχει η δεν εχει δηλωθει στο Κτηματολογιο? Υ.Γ. Ενημερωσα ηδη την πελατισσα να κανει τις απαραιτητες ενεργειες ως την αλλη Παρασκευη που ληγει η προθεσμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 εχουν τα στοιχεια του ακινητου απο αλλες πραξεις δεν εχουν "ιδιοκτητη" υγ αφου θα παει να το δηλώσει......εστω και με καθυστερηση...ολα καλα υγ ειναι σαν εκεινον τον παππου στην Καλαμαρια που "βρηκαν" τα συμβολαια κατω απο το στρωμα... φυσικα και δεν το ειχε δηλωσει ...ούτε αυτος...και ετρεχαν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα