antoinette Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 καλημέρα μηπως γνωρίζεται πως μπορει καποιος να αποδόση το φ.π.α μεσω τραπέζης για να αποφύγει την ταλαιπωρία της εφορίας?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Έχεις internet banking μέσω κάποιας τράπεζας; Αν δεν έχεις κάνε μια αίτηση στην τράπεζα που συνεργάζεσαι για να αποκτήσεις πρόσβαση, κωδικούς κ.λπ. Αν συνεργάζεσαι με την Αττικής αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά ΕΔΩ. Για την Πειραιώς δες ΕΔΩ. Για την Alpha δες ΕΔΩ. Για την Εθνική νομίζω ότι πρέπει να πας στο υποκατάστημα που συνεργάζεσαι. Για την Eurobank δες ΕΔΩ.
antoinette Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 σε ευχαριστώ οπότε θα κάνω μια βόλτα απο εθνική...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 μπορεις και στο ΑΤΜ της εθνικης με την καρτα και το ΑΦΜ.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Η Εθνική έχει κατά τη γνώμη μου τις χειρότερες υπηρεσίες web banking ενώ αντιθέτως τις καλύτερες τις έχει η Winbank της Πειραιώς. Βέβαια εγώ πάντα θα υποστηρίζω τη "δική" μου τράπεζα ως μηχανικός μέλος του ΤΣΜΕΔΕ, την Αττικής.
erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Και εγώ πάω Εθνική και από το ΑΤΜ κάνω μεταφορά ή κατάθεση ΦΠΑ.
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Η Εθνική έχει κατά τη γνώμη μου τις χειρότερες υπηρεσίες web banking ενώ αντιθέτως τις καλύτερες τις έχει η Winbank της Πειραιώς. η Πειραιώς όταν μεταφέρω με web banking χρήματα από λογαριασμό μου σε άλλη τράπεζα σε λογαριασμό μου στην Πειραιώς με χρεώνει extra 2 ευρώ μάλλον δυσαρεστείται που παίρνει τα ωραία μου λεφτουδάκια επίσης για να ανοίξεις λογαριασμό web banking υπάρχει χρέωση για άλλες τράπεζες δεν ξέρω
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Όταν είχα ζητήσει κωδικούς για την Winbank πριν από χρόνια βέβαια δεν είχε καμιά χρεώση. Η Εθνική σου χρεώνει ~6€ το μηχανάκι για τους κωδικούς. Η Αττικής 0€. Για μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας νομίζω ότι κανείς δε χρεώνει. Αντιθέτως όλοι νομίζω ότι χρεώνουν όταν αυτό γίνεται μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών.
Athan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Πάντως μπορείς να πληρώσεις ΦΠΑ και στην Εθνική τράπεζα αν για κάποιο λόγο δεν σε βολεύει το e banking
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα