mkara Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (edited) πως περναω τα προστιμα...εχουν καποιον ηλεκτρονικο κωδικο; τι ακριβως θα γραψω; εχεις κανει παρομοιο; θελω δικαιολογητικα απο την εφορια ή ειμαι ενταξει και με τα προχειρα της πολεοδομιας; Edited Ιούλιος 25 , 2012 by mkara
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Χρειάζεσαι τα εξής από το κάθε παραστατικό πληρωμής (αρκεί φωτοτυπία του): - Το ποσό. - Την ημερομηνία πληρωμής - Τον "φορέα" Τα οποία αναγράφεις στα αντίστοιχα πεδία του συστήματος. Βεβαίως σκανάρεις και το παραστατικό και το στέλνεις με τα έγγραφα ηλεκτρονικά (όταν τα στείλεις).
mkara Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 αυτα εχουνε πληρωθει με ενταλματα πληρωμης στην εφορια....υπαρχει περιπτωση να τα εχει η εφορια ή μπορω να χρησιμοποιησω και τις αποδειξεις του πελατη μου;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Αρκούν οι φωτοτυπίες των αποδείξεων του πελάτη σου.
manos4 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Να κανω κι εγω μια σχετικη ερωτηση: Οταν παμε να κανουμε εισαγωγη παλαιοτερων πληρωμων προστιμων, ανοιγουν δυο κελια: Στο ενα βαζουμε το συνολικο ποσο που εχει πληρωθει με παλαιοτερα προστιμα, και το δευτερο γραφει "Αποδεικτικά στοιχεία πληρωμών". Εκει τι βαζουμε? Ξεχωριστα το ποσο του προστιμου που εχει πληρωθει με το καθε παραστατικο?
MONOS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Διάβασε το post#12 για να καταλάβεις τι βάζεις για κάθε παραστατικό.
mkara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 9200 προστιμο...8200 προηγουμενα προστιμα...ο πελατης μου εδωσε 2000 παραβολο εβαλα τα προηγουμενα προστιμα και μου βγαζει οτι ειναι ανεξοφλητα αλλα με 0 υπολοιπο, το οποιο ειναι σωστο...γτ ομως βγαζει ανεξοφλητο; επισης στα προστιμα εγραψα τη ΔΟΥ που πηρα τα παραστατικα, τον αριθμο του παραστατικου και το ακριβες ποσο...καλα δεν ειμαι;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Πλήρωσε δηλαδή 1000 παραπάνω λόγω του παραβόλου των 2000?
apostolosg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 9200 προστιμο...8200 προηγουμενα προστιμα...ο πελατης μου εδωσε 2000 παραβολο εβαλα τα προηγουμενα προστιμα και μου βγαζει οτι ειναι ανεξοφλητα αλλα με 0 υπολοιπο, το οποιο ειναι σωστο...γτ ομως βγαζει ανεξοφλητο; επισης στα προστιμα εγραψα τη ΔΟΥ που πηρα τα παραστατικα, τον αριθμο του παραστατικου και το ακριβες ποσο...καλα δεν ειμαι; ε και πολυ καλα δεν θα το ελεγα...θα μπορουσες να γλιτώσεις και τα 1000 εξτρα που εδωσες αν καταλαβα καλα.. για τα υπολοιπα οκ
tsitsis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Συνάδελφοι, καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει συμψηφισμός προστίμου από Η.Χ. (3843/10), από το οποίο όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβληθεί καμία δόση, παρά μόνο το παράβολο. Μπορεί ο πελάτης να το διεκδικήσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα