nenulita Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Προσπάθησε κανένανς συνάδελφος να επικοινωνήσει μέσω mail ([email protected]) με το ΤΕΕ; από χθες προσπαθώ να στείλω mail και μου βγάζει κάτι για fatal error. έχει κρασαρει μήπως; πριν 10 μέρες που είχα στείλει έλαβα και απάντηση... (λίγο κράτησε η χαρά μου )
liaeva Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δυστυχώς και σε μένα μια από τα ίδια! Fatal error!!!!
dada Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 και σε εμένα το επιστρέφει.. παρόλα αυτά κάποια στιγμή έλαβα ένα e-mail που έλεγε οτι δεν μπορούν να διαβάσουν τη γραμματοσειρά... το ξαναέστειλα,απάντηση δεν έλαβα.. ¨(
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Μου απάντησαν μετά από 13 μέρες περίπου και πήρα το email από κάποιον κύριο Συρόπουλο Χαράλαμπο που απάντησε στο μήνυμα μου
nenulita Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 θα δοκιμάσω τον παλιο καλό τρόπο του τηλεομοιότυπου.....χαχαχα αν και αμφιβάλλω αν θα λάβω απάντηση
LEO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (edited) Όταν είχα στείλει κάποιο e-mail πριν κανένα μήνα περίπου δεν είχα πάρει απάντηση, αλλά με αποστολή στο Fax απάντησαν σχετικά γρήγορα... "1,5 μέρα" Edited Μάρτιος 13 , 2012 by LEO
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Στείλτε με fax ό,τι θέλετε. Απαντούν σχετικά γρήγορα....
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Έχω στείλει 4 e-mail δεν έχουν απαντήσει σε κανένα...
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Ποιο είναι το νούμερο φαξ του ΤΕΕ για ερωτήσεις για τα αυθαίρετα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα