ducatista Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 στο υψος δεν θα εχω προβλημα. θα βγει με τα πλακακια καθαρο γυρω στο 2,80. και στα φορτια δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι ειναι τυπου τσελερ και η πλακα ειναι 25 ποντους και περιμετρικο δοκαρι 25*80. το ερωτημα ειναι αν θα εχω ρποβλημα με την ιδια την τσιμεντοκονια μηπως σκασει η κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΦΙΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Μην το πατήσεις για να στεγνώσει γρηγορα. Πλακάκια αφού μετρήσεις υγρασία. Πρέπει να πλακοστρωθεί εξώστης. Τώρα πού αρχίζουν οι βροχές πώς να το χειριστούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2018 Καλησπερα! Την υγρασια στη τσιμεντοκονια πως μπορουμε να τη μετρησουμε για να ξερουμε οτι ειναι καταλληλη για να διαστρωθουν πλακακια? ΠΟια ειναι τα ανεκτα επιπεδα υγρασιας για να προχωρησουμε σε πλακακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα