Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποπληρωμή προστίμου με πιστωτική κάρτα ή δάνειο


Recommended Posts

Ξέρει κανείς από πελάτη του αν έχει κάνει κάποιο διακανονισμό με την τράπεζα και μέχρι πόσες άτοκες δόσεις μπορεί να εξοφληθεί το ποσό. Ξέρω ότι στην Πειραιώς είναι μέχρι 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις με πιστωτική. Αν π.χ. το πρόστιμο είναι 6000, επωφελείσαι της έκπτωσης, πληρώνει η τράπεζα το πρόστιμο εφάπαξ με -20% άρα 4800. Και οι δόσεις θα είναι 6 x 800, εφόσον οι πληρωμές γίνονται στις προβλεπόμενες προθεσμίες. Στην Εθνική νομίζω οι δόσεις με πιστωτική είναι 3.

Για δάνειο αν είναι μικρό το ποσό δεν πρέπει να συμφέρει.

Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο από πελάτη του ή αν το' χει ψάξει το θέμα?

 

---------------------------------------------------------

(Επίσης ενημερώθηκα ότι για το εξοικονόμηση κατ' οίκον το 40.000 ατομικό (ή 60.000 οικογενειακό) θα αλλάξει και πάει στα 12.000 (ή 20.000 οικογενειακό) για το άτοκο με 30% επιδότηση. Πόσο απατεώνες είναι. Αν θυμάμαι 15.000 δεν ήταν αρχικά? Μετά το εκτοξεύσαν στα 40.000 και τώρα πάει στα 12.000 ? Ρε μπας και οι υπάλληλοι του υπέκα κόβουν και ράβουν εκεί μέσα για να πάρουν κι αυτοί την επιδότηση. Τώρα που τη πήραν θα πάει αν δεν έχει γίνει ήδη στα 12.000? Έχουν λογική αυτά τα πράγματα? α, η απόφαση πάρθηκε ''κατόπιν διαπίστωσης της ανάγκης περαιτέρω στήριξης των χαμηλών εισοδημάτων'' http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR)

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν πόσο φασίστες παρτάκηδες και υποκριτές είναι. Ακόμη και απ' αυτό κάποιοι φάγανε.

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.