Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκλάπη GPS Topcon Hiper Pro στην Κομοτηνή


NikosZaf

Recommended Posts

Την 14-03-2012 εκλάπη έξω από τον οικισμό Ροδίτη Ν.Ροδόπης η βάση ενός GPS Topcon Hiper Pro, που ήταν τοποθετημένη σε τριγωνομετρικό σημείο παραπλέυρος του δρόμου

Ροδίτη - Γρατινής. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη κάποιου ας εποικινωνίσει στα τηλέφωνα: 2531021722 / 6979227205 (Καρασταύρου Δημήτρης) και 6947826753

(Ζαφειρίου Νικόλαος)

 

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, δώσε στη δημοσιότητα το serial number του base που εκλάπει,μήν τυχών πάνε να το πουλήσουν σε κανά συνάδελφο ,όπως αυτό αναγράφεται στο τιμολόγιο αγοράς του και ενημέρωσε την tree company να έχουν το νού τους , για υποψηφιους πελάτες που δεν είναι καταχωρημένοι στο λογιστήριο της εταιρείας και επιχειρήσουν να αγοράσουν μόνον χειριστηρίο πεδίου ή λογισμικό πεδίου-γραφείου η καλώδια φόρτισης-μεταφοράς για το συγκεκριμένο μοντέλο.έτσι υπάρχει μια πιθανότητα να πιαστούν οι αλήτες. καλή επιτυχία!!!!

Link to comment
Share on other sites

πάντως απο περιστατικό που μου περιέργαψε συναδελφος πήγε να του το φάει ένας γύφτος, αλλά τον πρόγκυξε και έφυγε ( καθόταν μέσα στο αμάξι ο συνάδελφος γιατί έκανε κρύο)

 

Ο γύφτος αν τελικά το κατάφερνε στην καλύτερη να το έκανε κρεμάστρα.

Link to comment
Share on other sites

Όταν μου είχαν κλέψει το κινητό (HTC) είχα μιλήσει με την αντιπροσωπεία και μου είπαν να δηλώσω το serial number ώστε σε περίπτωση κλοπής να μου το κρατήσουν και να με ειδοποιήσουν.

 

Καλό είναι να το δηλώσεις στην αστυνομία. Μου είχαν πει από την HTC ότι σε περίπτωση που το κρατάγανε θα έπρεπε να τους προσκομίσω και αποδεικτικό ότι έχω δηλώσει κλοπή στην αστυνομία.

Link to comment
Share on other sites

Και στην αστυνομία το δηλώσαμε, και την εταιρία ενημερώσαμε....Πολύ φοβάμαι ότι κανένας γύφτος το πήρε και το χάσαμε για ένα τπτ....Μόνο για να πάθουμε ζημιά!!!

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να ακούγεται αδόκιμο, αλλά πίστεψε με υπάρχει μια ελπίδα. Πήγαινε στο βάθρο που εκλάπη, και κρέμασε με δυο μπετονόκαρφα μια πλαστικοποιημένη ταμπέλα με το τηλέφωνο και το ονομα σου. Ενδέχεται να σε καλέσουν, για να το επιστρέψουν με κάποιο αντίτιμο.

Ειδικά αν είναι γύφτος, να το κάνει τι;

Επίσης, αν ρωτήσεις στη πιάτσα της περιοχής, κάποιος που γνωρίζει και τα έχει πλακάκια με τους γύφτους. Φίλος κατα αυτόν τον τρόπο, βρήκε την BMW του. (αν υποθέσουμε πως το εκλεψε γύφτος)

 

Κατα τ'άλλα το οτι ενημερώθηκε η εταιρία είναι το ορθότερο. Μακάρι να βρεθεί, κρίμα ειναι η επένδυση να χανεται με τέτοιο τρόπο.

 

Υ.Γ. για καμμια, δυό βδομαδούλες, κάνε μια βόλτα κατά το βάθρο. Ενδέχεται να το επιστρέψουν και να το παρατήσουν εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν να καταθέσω τη συμπάθεια μου στο συνάδελφο που έπαθε αυτή τη ζημιά. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος φόβος που μπορεί να έχει ένας τοπογράφος, γιατί δεν είναι και τόσο απλό να πληρώνεις βοηθό για να φυλάει απλώς τη βάση (ειδικά τώρα).

Από ό,τι θυμάμαι το συγκεκεριμένο χωριό είναι χριστιανικό. Αν ήταν μουσουλμανοχώρι θα μπορούσες να ενημερώσεις τόσο τον πρόεδρο της κοινότητας όσο και τον ιερέα και όσο και αν φαίνεται παράξενο πιστεύω θα ενδιαφέρονταν να σε βοηθήσουν για διάφορους λόγους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.