watermelon Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Είχα εγγραφεί στην ΕΕΤΕΜ το 2009, μετά από 4 μήνες εργασίας έκανα διακοπή από ΤΕΒΕ.Μετά από τόσα χρόνια ξαναβρέθηκε δουλειά και πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος.. Αν πάω δηλαδή στην ΕΕΤΕΜ θα μου ζητήσουν τα χρήματα που δεν πήραν ποτέ? Από που και ως που από την στιγμή που δεν μου έχει προσφέρει τίποτα έως τώρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 (edited) Το πρόβλημα συνάδελφε είναι ότι ούτε και πρόκειται να σου προσφέρει, τουλάχιστον σαν φορέας που προασπίζεται τα δικαιώματα σου. Ό,τι χρειάστηκε να διεκδικήσω μέχρι σήμερα το διεκδίκησα μόνος μου, χωρίς να με βοηθήσουν ιδιαίτερα. Το κύριο εισόδημα τους έρχεται από τους ηλεκτρολόγους και τις ΥΔΕ (όσοι ασχολούνται με αυτές) και από εκεί κάτω, στο μόνο πράγμα που θα τους χρειαστείς είναι ίσως για κάποια βεβαίωση εγγραφής ή οτιδήποτε συναφές. Σχετικά με την έναρξη που θέλεις να κάνεις, θεωρώ σίγουρο πως θα σου ζητήσουν τις εισφορές όλων των ετών που χρωστάς, ώστε να σου δώσουν την βεβαίωση εγγραφής που απαιτείται από τη ΔΟΥ. Edited Μάιος 27 , 2015 by michael1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα