electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 <<Απεκτησα το πτυχιο μου!! Πολιτικων εργων υποδομης!!! Κ τωρα τι???>> Κάντο σαϊτα 1
vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 (edited) εσυ καντο καραβακι Edited Μάρτιος 16 , 2012 by vasilis88
Earl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Πρέπει να γραφτείς θέλεις δεν θέλεις στην ΕΕΤΕΜ για να πάρεις Α.Μ (Αριθμό Μητρώου) Μηχανικού. Καρτούλα δεν έχει πια!! Μετά τι; Εγγραφή στον ΟΑΕΕ για έναρξη επαγγέλματος. Μετά τι; Φιλαράκι και εγώ μπερδεμένος είμαι με την όλη κατάσταση.. Δουλειά σε εταιρείες δεν υπάρχει. Προσωπικά ετοιμάζομαι να ανοίξω γραφείο (μόνο επειδή έχω δικό μου χώρο) με ένα συνάδελφο και φίλο μου Τοπογράφο. Αν και στην αρχή τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Καλή τύχη. Τώρα πάλι το πτυχίο μπορεί να γίνει και φουρφούρι για τις μέρες που φυσάει, ή ακόμα και να το κολλήσεις σε ένα κονταράκι και να το κάνεις σημαιάκι εν'όψη της παρέλασης κιόλας και να το ανεμίζεις όταν περάσει το Μηχανικό!
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 μετα αγοραζεις και ενα λεξικο της νεας ελληνικης γλωσσας ωστε να μην πονανε τα ματια μας.... Ναι και εσύ δεν το κατάλαβες ότι είναι καρφωτό από τον γνωστό... Χαχαχαχαχαχα Θα κάνω και εγώ λογαριασμό και θα γράψω Μηχανικός από Βουλγαρία...εκεί να δεις λάθη ορθογραφικά...
Earl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Χαχαχα!! Πολύ με διασκεδάζει αυτή η κόντρα σας με τον Λάζαρο!! Πολύ γουστάρω τα "Λαζαρίσματα" των τελευταίων ημερών!! Να είστε καλά!!
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (edited) Κοίτα μπορεί να φάω δούλεμα από όλους...αλλά από κάποιον που σπούδασε Βουλγαρία...ε αυτό δεν το δέχομαι !!! Καλύτερα να μου την πει κουμμουνιστής πάρα ένας που σπούδασε Βουλγαρία... Δίαβασε και εδώ να ενημερωθείς... Edited Μάρτιος 19 , 2012 by Pappos 1
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 1. Να πας φαντάρος. Εμένα με άφησε πολύ πίσω το φανταρικό αφού έχασα πολές ευκαιρίες. 2.Αφού πας φαντάρος να το ψάξεις για εξωτερικό
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Είπαμε , πήγε φαντάρος . Επίσης να μην γραφτεί πουθενά , αν δεν δεί πρώτα τι θα κάνει .
Earl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Κοίτα για αρχή μπορεί να ξεκινήσει να βλέπει ντοκιμαντέρ με υπερκατασκευές (Megastructures, Seconds from Disaster, και άλλα).
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Και αφού το ρίξαμε στο χαβαλέ...μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από δουλειά μηχανικού....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα