nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Τελικά συνάδελφοι σε εξολοκλήρου αυθαίρετα κτίσματα μετά του 1983 για ενοικίαση εκδίδεται ΠΕΑ ? Δεν υπάρχει συμβόλαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Προσωπικα θα εξεδιδα αλλα δε μου εχει τυχει τοσο καινουριο αυθαιρετο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Την άποψή σας παρακαλώ, πρώτο μου ΠΕΑ και είναι σε λυόμενο με άδεια του 79 στο οποίο όμως υπάρχουν αυθαιρεσίες. Στο ίδιο οικόπεδο κατασκευάστηκε αργότερα και νέα κατοικία με άδεια που λάμβανε υπόψη της το λυόμενο στη δόμηση και κάλυψη. Ο ιδιοκτήτης θέλει να βγάλει ΠΕΑ για το λυόμενο, ώστε να το νοικιάσει. Τις αυθαιρεσίες θέλει να τις τρενάρει όσο μπορεί. Να το εκδώσω? τι πρέπει να προσέξω σε περίπτωση που το κάνω, όσον αφορά πιθανό έλεγχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δε σε απασχολει η νομιμοτητα του κτηριου Δε σε εχει καταστησει κανενας εκτος απο ενεργειακο επιθεωρητη και ελεγκτη νομιμοτητας των κτηριων ΠΕΑ θα βγαλεις, δε θα βεβαιωσεις για μεταβιβαση Το λυομενο το ιδιο θα καταναλωσει ειτε νομιμο ειτε παρανομο Προχωρα με κλειστα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Πραγματικά δεν μου άφησες περιθώρια δεύτερης σκέψης. Προχωράω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (edited) καλημέρα σε διαμέρισμα (προς πώληση) που κάνω ΠΕΑ γίνεται ταυτόχρονα και τακτοποίηση αυθαιρέτου από ΠΟΛ. ΜΗΧ. εγώ στο buildingcert τι πρεπει να συμπληρώσω ? στην 1η εικόνα, προφανώς τα στοιχεία μου τα δίνει απευθείας ο συνάδελφος στη 2η φωτό, πρέπει να συμπληρωθεί από εμένα ο Α/Α έργου του συναδέλφου ??? Edited Δεκέμβριος 19 , 2012 by AristidisZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Το Α/Α έργου είναι αυτό που θα πάρεις εσύ υποβάλλοντας τα στοιχεία στο σύστημα αμοιβών του Τ.Ε.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 μα εγώ δε θα βγάλω χαρτί για νομιμοποίηση εκει λεει: ειδος εγγραφου: Τακτοποιηση κλπ Α/Α: προφανως της τακτοποιησης ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (edited) Όχι δεν λέει αυτό. Το Α/Α έργου αφορά το Π.Ε.Α. και όχι την τακτοποίηση. Απλώς έπεται της τακτοποίησης και εσύ "αυθαίρετα" το εντάσεις σ' αυτήν, ενώ είναι ανεξάρτητο. (Έτσι νομίζω). Edited Δεκέμβριος 19 , 2012 by emnikol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Σαν Α/Α έργου ζητάει το Α/Α στο σύστημα των αυθαιρέτων. Άρα θα το ζητήσεις από τον συνάδελφο ή τον ιδιοκτήτη. Αλλά, έχει μπει στην τακτοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα