katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 το 24667 είναι. Τώρα έτος εγώ βάζω το 2011 τής πληρ'οτητας, το ίδιο ισχύει και στην εφορία διότι αν δεν έχει γίνει περαίωση τι θα βάλεις?? αρα το 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 αυτό περί περαίωσης δε το πολυ έπιασα, αλλά επειδή δε το έχω συναντήσει ως έγγραφο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Εχεις αίτηση διατήρησης χρήσης με τον Ν. 3843. Το buildingcert σου ζητάει νομιμοποίηση ή τακτοποίηση βάσει του Ν. 4014. Αρα; ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 To buildingcert δίνει επιλογή για: Προσθήκη Εγγράφου Νομιμοποίησης Ημιυπαιθρίου ή Προσθήκη Εγγράφου Τακτοποίησης βάσει 4014 άρα εγώ υπάγομαι λογικά στην 1η περίπτωση... κάνας συνάδελφος μπετατζής να βοηθήσει ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Δες αν θες κι εδώ τα μηνύματα 42 ως και 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 βρήκα ευτυχώς τον συνάδελφο που την είχε κάνει και μου εξήγησε ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Τι σου είπε Αριστείδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 ότι όσα υπάγονται στον 3843 συμπληρώνονται στο Προσθήκη Εγγράφου Νομιμοποίησης Ημιυπαιθρίου ως αριθμός νομιμοποίησης συμπληρώνεται ο αριθμός που είναι στη σφραγίδα της ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (3η σφραγίδα, κάτω δεξιά) και ως έτος νομιμοποίησης το έτος κατά το οποίο περαιώνεται η διαδικασία (ήτοι 2012) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 δεν είναι σωστό πάντως, γιατι έτος και πληρότητα μπορεί να είναι το 2010 και μέχρι σήμερα να μήν έχει περαιώσει. Τι θα γίνει δεν θα βάλεις καθόλου το έγγραφο νομιμοποίησης? όπως και η εφορία στο τεκμήριο διαβίωσης ζητείται η δεύτερη σφραγίδα που είναι η πληρότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 (edited) Το πιο σωστό (νομίζω) είναι να μπαίνει ο α/α αίτησης για την ένταξη στον 3843 που είναι και μοναδικός. Το θέμα είναι πως δεν έχω εντοπίσει αν αυτός ο α/α αναγράφεται ή ποιος είναι στην σελίδα της αίτησης (αυτήν με τις 3 σφραγίδες στο κάτω μέρος). Αναγράφεται σίγουρα στην σελίδα με την βεβαίωση του προστίμου (εκείνη που γραφει αναλυτικά τμ, ποσό προστίμου κτλ) που την λάμβανε ο ιδιοκτήτης ταχυδρομικά στο σπίτι και ξεκινούσε να πληρώνει. Edited Απρίλιος 29 , 2013 by stek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα