adamantia1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Είναι το άρθρ.1, παρ.2.1, υποπαρ. γ,8, του ΦΕΚ-251/13-2-2012, που αναφέρει τα περί της τρισδιάστατης απεικόνισης. Συνάδελφε ευχαριστούμε, αλλά το έχουμε διαβάσει....γραφει μόνο "ενδεικτική τρισδιάστατη απεικόνιση της κατασκευής με ελεύθερο ή γραμμικό σχεδιασμό"....δε νομίζω οτι απαντάει στο ερωτημα μας....
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Αυτό πως σας φαίνεται?
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Συνάδελφε ευχαριστούμε, αλλά το έχουμε διαβάσει....γραφει μόνο "ενδεικτική τρισδιάστατη απεικόνιση της κατασκευής με ελεύθερο ή γραμμικό σχεδιασμό"....δε νομίζω οτι απαντάει στο ερωτημα μας.... Η παράθεση που έκανα ήταν για την διόρθωση του αριθμού του άρθρου που ανέφερε ο Φαέθωνας, και που ήταν λάθος, για κάποιον δηλαδή που θα έμπαινε στον κόπο να το αναζητήσει στην νομοθεσία και για να μην σπάει το κεφάλι του ψάχνοντας.
NEADERTAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) Admantia στίψτο λίγο να γίνει πιο birds eye και να δείξει περισσότερο φάτσα, και δώσε και λίγο perspective βρε αδερφή.. Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by NEADERTAL
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 έχει λαθάκια... Διορθωσα κανα 2 γραμμές που είδα.. Admantia στίψτο λίγο να γίνει πιο birds eye και να δείξει περισσότερο φάτσα, και δώσε και λίγο perspective βρε αδερφή.. Αχ!!μου βάζεις δύσκολα :? Ειναι το πρώτο τρισδιαστατο που κάνω....απ όσα μου είπες κατάλαβα μόνο να το στρίψω για να φαίνεται περισσότερο η όψη....To bids eye τι σημαίνει? Κατα τα άλλα αυτο περίπου θέλουν ή να βάλω και κάγκελα και κεραμμύδια κ γενικότερα περίσσότερες λεπτομέρειες?
NEADERTAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) νομίζω καλά είσαι από λεπτομέρεια, ζητείται να φαίνεται η ογκοπλασία του ακινήτου, όχι λεπτομέρειες, τα υπόλοιπα θα τα δουν από τις όψεις. bird eye view είναι η από πάνω λήψη (όπως το βλέπει ένα πουλί) όχι κατοψικά αλλά υπό γωνία πχ.: http://waldronstreet...ding_art_09.htm Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by NEADERTAL
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Μια χαρά το βρίσκω για το διάγραμμα δόμησης. Και επειδή κουβέντα να γίνεται, οι άξονές σου δεν είναι κάθετοι μεταξύ τους ή με γελάει το σχέδιο?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Είναι το άρθρ.1, παρ.2.1, υποπαρ. γ,8, του ΦΕΚ-251/13-2-2012, που αναφέρει τα περί της τρισδιάστατης απεικόνισης. Ναι σωστά είναι και αυτό αλλά και το Άρθρο 9§η του Ν4030/11
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 νομίζω καλά είσαι από λεπτομέρεια, ζητείται να φαίνεται η ογκοπλασία του ακινήτου, όχι λεπτομέρειες, τα υπόλοιπα θα τα δουν από τις όψεις. bird eye view είναι η από πάνω λήψη (όπως το βλέπει ένα πουλί) όχι κατοψικά αλλά υπό γωνία πχ.: http://waldronstreet...ding_art_09.htm Κατάλαβα!!!!!!!Σε ευχαριστώ Μια χαρά το βρίσκω για το διάγραμμα δόμησης. Και επειδή κουβέντα να γίνεται, οι άξονές σου δεν είναι κάθετοι μεταξύ τους ή με γελάει το σχέδιο? Οχι κάθετοι είναι...με box το έφτιαξα κατά βάση, οποτε βγήκαν αυτόματα καθετα, δεν όρισα εγώ γωνίες..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα