Μουστάκας Β. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Καλησπέρα Συνάδελφοι,,, Προσπαθώ να βρω στις αμοιβές του ΤΕΕ μια επιλογή αλλα με τιποτα.... ετσι ρωτάω μπας και ξερετε που είναι... θελω να προσθέσω στην ΕΠΙΒΛΕΨΗ και την επιλογη του Χρονικού προγραμματισμου. Παω προσθήκη εργασίας>>>>>>. μελέτη>>>>... ψάχνω χρονικός προγραμματισμός και τίποτα.... που είναι αυτή η επιλογή? ( απο την άλλη στην μελετη υπάρχει η επιλογή του χρονικού προγραμματισμού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 από εκεί που λέει μελέτη, επίβλεψη κλπ.. κατέβα λίγο παρακάτω και διάλεξε το εφαρμογή και θα τον δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μουστάκας Β. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 δεν είναι αυτο.... ή νομίζω οτι δεν ειναι αυτό..... ερώτηση βάζω επιλογή κύριας εργασίας Τύπος Μελετη και απο κάτω μου βγάζει..... χρονικός προγραμματισμός!!!! Οταν βάζω τύπος Επίβλεψη δεν μου βγάζει την επιλογή ... χρονικός προγραμματισμός!!!! επίσης σε κάποιο γνωστό εμπορικό πρόγραμμα της αγοράς που υπολογίζει τις αμοιβές το εχει και υπολογίζει στην επίβλεψη τον χρονικό προγραμματισμό. Έκανα την επιλογή που μου προτείνεις και μου βγάζει κόστος σχεδόν διπλάσιο απο αυτό που υπολογίζει το πρόγραμμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Ο συντελεστής της αμοιβής επίβλεψης του χρονικού παίρνει 2 τιμές το 0,1 (που έχουν τα προγράμματα της αγορας) και το 0,2 που είναι αρχική τιμή στο σύστημα του ΤΕΕ.Μπορείς λοιπόν να το αλλάξεις και να το βάλεις και εσύ 0,1.Αυτό γίνεται στην επεξεργασία .Περιμένω νεα σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Γενική επίβλεψη = Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών ΚΑΙ Χρονικού Προγραμματισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μουστάκας Β. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Ο συντελεστής της αμοιβής επίβλεψης του χρονικού παίρνει 2 τιμές το 0,1 (που έχουν τα προγράμματα της αγορας) και το 0,2 που είναι αρχική τιμή στο σύστημα του ΤΕΕ.Μπορείς λοιπόν να το αλλάξεις και να το βάλεις και εσύ 0,1.Αυτό γίνεται στην επεξεργασία .Περιμένω νεα σου Ακολούθησα τις οδηγίες σου και ολα κύλησαν smoothly...... +1 για τη φήμη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα