Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Hisem solar


penny12

Recommended Posts

Σας παρακολουθω αρκετο καιρο και θα ηθελα την βοηθεια σας και την εμπειρια σας.Αποφασισαμε την κατασκευη ενος πάρκου 100kw σε αγροτικη εκταση, μιας και ειμαστε αγροτες, και θα ηθελα την βοηθεια σας καθως και την εμπειρια σας

για τα πανελ και inverter, τα οποια ειναι κινεζικα.

H προσφορα ειναι για πανελ hisem solar 230w kai Growatt py inverter 10000ue. Τα εχει δουλεψει κάποιος απο εσας?ειναι αξιοπιστα ή να κοιταξω κατι αλλο?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα κάνω μία κατασκευή 1MWp με πλαίσια του οίκου "den ta kserei i mana tous" σε συνδυασμό με τριφασικούς inverters του οίκου "agnostou patros".Όποιος έχει πρότερη εμπειρία θα ήθελα να με βοηθήσει γιατί η επένδυση είναι της τάξης του 1.500.000+euro και θέλω κάτι φθηνό αλλά αξιόπιστο.Επιπλέον έχουν όλα τα πιστοποιητικά από τους διεθνής οίκους αξιολόγισης όπως η αξιόπιστη TUV austrias..!!!

Link to comment
Share on other sites

Μην χρησιμοποιήσεις κάτι παντελώς αγνωστο. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για κάποιο ποιοτικό προιόν παρα να πάρεις κάτι αμφιβόλου ποιότητας και εν τέλη με τις όποιες ζημιές και χασούρα που θα έχεις να σου βγεί τελικά στα ίδια λεφτα και σε βάθος χρόνου ίσως βγεις και χαμένος

Edited by spygr
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.