mkara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 δυστυχως δεν το βρηκα συναδελφε...μηπως εχεις το λινκ;; ευχαριστω για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hannibal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 http://www.michanikos.gr/files/file/417-%ce%9f%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af%ce%bf/ για κοίτα εδώ. Αν έκανα λάθος και δεν μπορείς να το δεις στείλε μου σε πμ το μάιλ σου να σου τα στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 εχει καποιος εμπερεια απο μελετη οινοποιειου;; παρακαλω καποια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 (edited) Αν δεν αισθανεσαι σιγουρος για το τι πρεπει να κανεις, μαλλον θα σου προτεινα κ εγω να συνεργαστεις με καποιον που εχει εμπειρια. Με ψαξιμο και ερωτησεις στην αρμοδια υπηρεσια πιθανον να βγαλεις ακρη, αλλα προσωπικα σε πραγματα δυσκολα που συναντω πρωτη φορα προτιμω να μοιραστω τη δουλεια με συναδελφο. Μια φορα που επρεπε να το κανω και δεν το εκανα το σκυλομετανιωσα κ απο τοτε..... Πηγαινε στην αρμοδια υπηρεσια απο Τριτη, μιλα με καποιον που ασχολειται με αυτα για κατευθυνσεις και την σειρα ενεργειων σου. Αν δεν βγαλεις ακρη η συνεργασια με συναδελφο ειναι μονοδρομος, αν δεν θες να χασεις εντελως τη δουλεια ή να εκτεθεις στον πελατη. Edited Απρίλιος 14 , 2012 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 εχει καποιος εμπειρια πανω σε θεματα για κατασκευη μελετη οινοποιειου;; \ εχει κανει καποιος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Συναδελφε ρωτα κατι συγκεκριμενο για να βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 ειναι η πρωτη μου αδεια..μου ζητηθηκε πριν απο λιγο καιρο και το ψαχνω ...καταλαβαινεις.. πως ξεκιναω, τι χρειαζεται με τον καινουργιο τροπο εκδοσης αδειων, εχει καποιος εμπειρια σε μελετη κατασκευη οινοποιειου, τι πρεπει να προσεξω σε τετοιου ειδους κατασκευες κτλ.. ευχαριστω προκαταβολικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 mkara, την έβγαλες την άδεια για το οινοποιείο? αν ναι, μπορείς να μας ενημερώσεις για τις απαιτούμενες μελέτες και γενικότερα για το τι πρέπει να προσέξουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 οχι ΑΕΚΑΡΑ δεν την εβγαλα...δεν προχωρησε αλλα διαβασα αρκετα ετσι ωστε να ειμαι ετοιμος...αν χρειαστεις κατι στειλε πμ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (edited) τα οινοποιεια με εμφιαλωτηρια πανε με ππδ? ή θελουν μπε και αν ναι τι κατηγορια ειναι? καλημερα κιολας. Edited Σεπτέμβριος 18 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα