Μετάβαση στο περιεχόμενο

αφαίρεση φράχτη μετά από πράξη αναλογισμού


Jimmy73

Recommended Posts

Χαιρετώ την καλή παρέα, ηερώτησή μου είναι:

Μετά από την ολοκλήρωση πράξης αναλογισμού και αποζημίωση/τακτοποίηση όλων των εμπλεκόμενων ιδιοκτησιών έριξα τα σύρματα του φράχτη μου που εμπόδιζε την διέλευση του δρόμου. Ο φράχτης ήταν κατασκευασμένος πολύ γερός με οπλισμένους πασάλους από μπετό. Εγώ έβγαλα τα σύρματα έτσι ώστε να διέρχονται ευκολότατα οι πεζοί, όμως αυτοκίνητο ίσα-ίσα που δεν περνάει. Ο γείτονας επιμένει ότι πρέπει να πληρώσω άνθρωπο να κατεδαφίσω και τις πασαλοκολώνες με την θεμελίωσή τους από μπετό, προφανώς επειδή θέλει να παρκάρει το αυτοκίονητό του. Έχω τέτοια υποχρέωση κατεδάφισης των πασαλοκολώνων; Μπορεί μου να κάνει κάποια καταγγελία στην πολεοδομία και να "φάω" πρόστιμο;

 

Σημειώσεις προϊστορίας του οικοπέδου:

Στο οικόπεδό μου αυτό έχω κατασκευάσει νόμιμο κτήριο πρίν 4 χρόνια. Ο δρόμος δέν έχει ανοιχτεί σέ όλο του το μήκος, δηλαδη μέχρι να κάνουν πράξη αναλογισμού και οι "παρακάτω" γείτονες είναι αδιέξοδος. Επίσης περιμένω αποζημίωση από τον Δήμο για παλαιό κτήριο που υπήρχε στο διάβα του δρόμου και κατεδάφισα.

 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Edited by Jimmy73
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.