petsis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Από 26/03/2012 εστάλει εγκύκλιος στα καταστήματα ΔΕΗ με την οποία πλέον και ο κάτοχος κυριότητας μπορεί να κάνει αίτηση σε στέγη. Ενώ πριν μπορούσε μόνο ο επικαρπωτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 ο έχων την ψιλή κυριότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonik79 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 O έχων ψιλή κυριότητα,σωστά.Το άκουσα κ εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 γινόμαστε ευρώπη αν και με το έαν πόδι έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 κανα λινκ σε αυτη την εγκυκλιο παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourgi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 το link θα βοηθούσε και εμένα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonik79 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Τα εσωτερικά έγγραφα της ΔΕΗ δυστυχώς δεν τα βλέπουμε ποτέ....Λογικά θα το τσοντάρουν κι αυτό σε ανύποπτο χρόνο στις ερωτοαπαντήσεις στο site της ΔΕΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ισχύει, το είδα με τα μάτια μου, αλλά δεν μου το έδωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 και στο faq ακόμα λένε μόνο ο επικαρπωτής .... και μετά απορούμε γιατί είμαστε μπάχαλο.... Υ.Γ. (@miltos) συγνώμη για το νέο θέμα που άνοιξα χθες αλλά δεν το έψαξα καθόλου αφού στην ΔΕΗ μου το παρουσίασαν για κάτι πολύ νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 μου ετυχε τωρα μια απο σποντα σχετικη περιπτωση. Ενας πελατης ειχε την ψιλη κυριοτητα και με δυτερο συμβολαιο η αρχικη επικαρπωτης του παραχωρουσε και την επικαρπια. Δηλ απεκτησε την πληρη κυριοτητα. ΚΑτεθεσα λοιπον και τα συμβολαια και η υπαλληλος της ΔΕΗ ανακαλεψε οτι σε καποια παραγραφο του συμβολαιου εγινε (προφανως) καποιο τυυπογραφικο λαθος και αντι να αναφερει τον ονομα του πελατη μου, ανεφερε το ονομα του αδερφου του. Η συμβολαιογραφος μου λεει οτι επεσα σε κακη υπαλληλο γιατι ειναι προφανες το λαθος και δεν επρεπε να μου δημιουργει προβλημα. Απο την αλλη, ειπα στην υπαλληλος (και εδω κολαει με το θεμα) να αποσυρω το δευτερο συμβολαιο (της παραχωρησης επικαρπιας) και να φερω μια υπ. δηλ. της αρχικης επικαρπωτου οτι συνενει με την εγκατασταση Φ/Β, βαση των νεων οδηγιων. Μου απαντησε οτι για να γινει αυτο πρεπει ο ψιλος κυριος να εκμισθωσει το χωρο απο τον επικαρπωτη. Ισχυει αυτο που λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα