ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δεν θα το γράψει..... Είναι βέβαιο!!!!
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 (edited) Δεν θα το γράψει..... Είναι βέβαιο!!!! Ασε με να ονειρευομαι, εστω και για λιγοτερο απο 24 ωρες... Χειροτερος απο την Μερκελ εχεις γινει! Ρεαλιστης οσο δεν παει αλλο Edited Ιούνιος 18 , 2013 by Clemenza 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 (edited) Στα όνειρά σας μην χτίζετε ποτέ παλάτια... Χτίστε μικρές καλύβες για να κάνουν λιγότερο θόρυβο όταν γκρεμιστούν.... P.S. Noμίζεις ότι, η Μέρκελ είναι ρεαλίστρια;;;;; Μαλάκ@ με πατέντα είναι..... Edited Ιούνιος 18 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
apier Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 είναι βέβαιο ότι το σύστημα δεν "πηδάει" δόσεις. το έχω διαπιστώσει σε πάρα πολλούς πελάτες μου. κάθε μία που πληρώνεται πάει και κολάει μετά τις προηγούμενες. το ερώτημα είναι άλλο: τώρα που τελείωσε υποτίθεται η αναστολή απένταξης, μόλις μείνουν δύο απλήρωτες θα σε πετάει έξω αυτόματα; να το δω και να μην το πιστέψω!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Δεν νομίζω ότι θα το κάνει..... Χρήμα θέλουν να μαζέψουν κι ...."αύριο" βλέπουμε τι θα γίνει!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα