chrisven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 αν και πέρασε αρκετός καιρός γνωρίζουμε κάθε πότε γίνονται εξετάσεις? από το πρωί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το τεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spapako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 υπέβαλα αίτηση 5 Νοεμβρίου και απ' ότι μου είπαν δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι πότε θα ξαναγίνουν εξετάσεις. Σίγουρα από το νέο έτος και μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis_te Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Έχω υποβάλλει αίτηση στις 22/3/2012 και ακόμα δεν με έχουν καλέσει, ενώ στο σύστημα η αίτηση μου φαίνεται τυπικά εντάξει... Πάει πολύ αργά το σύστημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimnikol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 ξεχνα το φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 κανένα νεότερο για εξετάσεις έχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 (edited) Τι να τις κάνεις τις εξετάσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει αντικείμενο; Είμαι Μ/Μ, που σημαίνει ότι επειδή είμαστε λίγοι ελεγκτές δόμησης θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερους ελέγχους. Αν τύχουν δύο έλεγχοι τον χρόνο θεωρούμαι τυχερός. Εκτός από έναν "κοντινό" έλεγχο που μου έχει τύχει, κανά μισάωρο από την έδρα μου, οι υπόλοιποι έλεγχοι ήταν από μία έως 4 ώρες ταξίδι. Ουσιαστικά πήγαινα για βόλτα με πληρωμένα τα καύσιμα, δεν βγαίνει κέρδος. Χώρια που δεν μας καλεί σχεδόν κανένας στα ειδικά κτήρια αν και πρέπει. Ψάξε στο διαύγεια για τις κληρώσεις των ελεγκτών δόμησης και θα καταλάβεις. Edited Οκτώβριος 15 , 2014 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Μην με πεις πως βγαίνουν στο Διαύγεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenulita Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Τι να τις κάνεις τις εξετάσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει αντικείμενο; Είμαι Μ/Μ, που σημαίνει ότι επειδή είμαστε λίγοι ελεγκτές δόμησης θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερους ελέγχους. Αν τύχουν δύο έλεγχοι τον χρόνο θεωρούμαι τυχερός. Εκτός από έναν "κοντινό" έλεγχο που μου έχει τύχει, κανά μισάωρο από την έδρα μου, οι υπόλοιποι έλεγχοι ήταν από μία έως 4 ώρες ταξίδι. Ουσιαστικά πήγαινα για βόλτα με πληρωμένα τα καύσιμα, δεν βγαίνει κέρδος. Χώρια που δεν μας καλεί σχεδόν κανένας στα ειδικά κτήρια αν και πρέπει. Ψάξε στο διαύγεια για τις κληρώσεις των ελεγκτών δόμησης και θα καταλάβεις. δύο έλεγχοι το χρόνο - μάλλον είσαι πολύ τυχερός. έχω την άδεια του ελεγκτή από τον Απρίλιο του 2012 και με κάλεσαν μια και μοναδική φορά για έλεγχο - τον Μάρτιο του 2012, από τότε τιποτα!! Η ισχύς της άδειας αλήθεια έχει παραταθεί?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δεν είναι θέμα τύχης. Οι ελεγκτές για τα Η/Μ είμαστε ελάχιστοι, περίπου 10% του συνόλου. Ο κλάδος της κατοικίας έχει ελάχιστη κίνηση, τα περισσότερα έργα είναι ειδικά κτήρια που θέλουν κλιμάκιο δύο μηχανικών, έναν για ΠΜ/ΑΜ/ΤΜ και έναν ΜΜ/ΗΜ/ΝΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Συνάδελφος μου είπε ότι θα γίνουν εξετάσεις το φθινόπωρο. Ξέρουμε τίποτα ή είναι ράδιο αρβύλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα