terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αρχες του 2016 ληγουν οι αδειες των τωρινων ΕΔ, μετα και την παρατηση που πηραν. Αρα λογικες ακουγονται οι εξετασεις.
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2016 τελικά παίρνουν παράταση οι άδειες των ελεγκτών δόμησης και αυτό το χρόνο? έγινες νέες εξετάσεις εκτός από τις αρχικές?
giannisp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 παιδια γνωριζετε κατι για τις εξετεσεις των ελεγκτων δομησης?? τωρα ειδα οτι εκκρεμει απο το 2012 η αιτηση μου και εχω πληρωσει και παραβολο....θα μας τρελανουν τελικα στο ΤΕΕ!!
apstruct Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Σήμερα επικοινώνησα με την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Δόμησης του ΥΠΕΚΑ σχετικά με το πότε αναμένεται να γίνουν εξετάσεις για Ελεγκτές Δόμησης. Η απάντηση είναι ότι αναμένεται κάποια πρόσκληση για τη διεύρυνση του υπάρχοντος μητρώου Επιθεωρητών (το οποίο έχει επί του παρόντος συρρικνωθεί λόγω της αποχώρησης από αυτό όσων μηχανικών έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια του νόμου). Η διεύρυνση, κατά δήλωση του υπαλλήλου, αναμένεται να γίνει χωρίς την διενέργεια εξετάσεων, αλλά με κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Οπότε αναμένουμε κάποια ανακοίνωση από το ΥΠΕΚΑ το επόμενο διάστημα.
Alessio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Μιλανε παλι με γριφους η μου φαινεται;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα