tzo2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Καλησπέρα, θέλω να βγάλω μία άδει για επισκευή (αντικατάσταση μαρμάρων στις μαρκίζες) με τοποθέτηση ικριωμάτων.. ξέρει κανείς αν θα πρέπει να γίνει καινούριο τοπογραφικό εξαρτημένο? στην πολεοδομία αθηνών που ρώτησα μου παν ότι θέλει όλα όσα γράφει ο Ν.4030 (παρ. 4 αρ.9)
Brasco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 (edited) Ανέκαθεν κάθε αίτηση στην πολεοδομία για άδεια απαιτούσε σύγχρονη αποτύπωση οικοπέδου. Απλά τώρα (Ν.4030) θα πρέπει να είναι και εξαρτημένη. (κατά την γνώμη μου πολύ καλό αυτό, να αραιώνουν σιγά - σιγά και οι αερητζήδες...) Edited Μάρτιος 27 , 2012 by Brasco
tzo2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δεν παει έτσι.. Γιατί ο πελάτης θέλει να αλλάξει 3 μαρμαράκια και με όλα αυτά θα του κοστίσει πάρα πολύ.. Και στο τέλος δε θα τα φτιάξει.. 1
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Απλά τώρα (Ν.4030) θα πρέπει να είναι και εξαρτημένη. (κατά την γνώμη μου πολύ καλό αυτό, να αραιώνουν σιγά - σιγά και οι αερητζήδες...) μωρέ έχουμε να δούμε κάτι ωραίες εξαρτήσεις από το κτηματολόγιο
Brasco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 (edited) ... και με όλα αυτά θα του κοστίσει πάρα πολύ.. Δεν αλλάζει και τίποτα. Για να στήσεις σκαλωσία πάντοτε ήθελε σημερινή τοπογραφική αποτύπωση. Απλά τώρα θα είναι και εξαρτημένη. Θεωρώ πως η επίβλεψη για το σωστό στήσιμο της σκαλωσιάς, η μέριμνα για την λήψη των μέτρων ασφαλείας, ο έλεγχος για την αποξήλωση των παλαιών μαρμάρων, να παρθούν σωστά τα μέτρα για τα καινούργια μάρμαρα και η επιμέλεια της ορθής τοποθέτησης των νέων μαρμάρων καθώς και το κλείσιμο τυχών μερεμετιών που ίσως προκύψουν είναι εργασίες που απαιτούν απείρως περισσότερο χρόνο και μέριμνα από αυτήν που απαιτεί η εξάρτηση που θα κάνεις στην αποτύπωση του οικοπέδου (γιατί την αποτύπωση την κάνεις ούτως ή άλλως). Edited Μάρτιος 27 , 2012 by Brasco
alfisti1978 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 το πιασες Μύρι σωστή η προσέγγιση σου Brasco
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα