kostinio11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Θέλουμε να κάνουμε 10 Kw σε μικρή επιχείρηση. Εχω ένα πρόβλημα. Το κτήριο δεν ανήκει στην επιχείρηση, αλλά σε ιδιώτη. Ουσιαστικά ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά όχι στην επιχείρηση και κάνει εικονικό ενοικιαστήριο κάθε χρόνο. Οτι διαβάζω μέχρι στιγμής είναι αρνητικό. Μπορεί να γίνει κάτι?
Notis_05 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Καλησπέρα συνάδελφε, σχετικά με αυτό που ανανέρεις, όντως προς το παρόν δεν γίνεται. Παρόλα αυτά όμως η σχετική νομοθεσία αναφέρει ότι μπορεί να γίνει εγκατάσταση ΦΒ από φυσικά ή νομικά πρόσωπα σε κτήρια κατοικιών ή σε κτήρια που στεγάζουν πολύ μικρές επιχειρήσεις, χωρίς να δηλώνει ότι εάν μικρή επιχείρηση εκμεταλεύεται το ακίνητο δεν μπορεί να εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης αυτού στο όνομα του. Έχει γίνει ήδη ερώτημα για αυτό στην νομική υπηρεσία της ΔΕΗ και είμαστε εν αναμονή απάντησης. Οπότε μόλις και άν έχω κάτι θα ενημερώσω
jsk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 για την ίδια ακριβώς περίπτωση έλαβα αρνητική απάντηση, όχι απο την νομική υπηρεσία της ΔΕΗ όμως, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί καλό θα είναι να το ξέρουμε
kostinio11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Αρα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει,αν κατάλαβα καλά, απλώς περιμένουμε. Αν τυχόν κάνω την προσπάθεια και ΄δωσω φάκελο για να πάρω όρους σύνδεσης, και μου δώσουν θα έχω πρόβλημα?
stayros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δεν είναι νόμιμο και θεωρώ απίθανο να περάσει από τη ΔΕΗ. Σε όσους φακέλους κατέθεσα αυτοπροσώπως να φανταστείς το μονογραμμικό μία φορά ελέγχθηκε,ο τίτλος ιδιοκτησίας πάντα.
Notis_05 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ναί όντως. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιμείνεις να καταθέσεις άιτηση, και ας πάρεις αρνητική απάντηση. Θα είναι καλό για να μπορέσεις να βασιστείς σε πραγματικά στοιχεία εάν θελήσεις να κοινοποιήσεις το θέμα σε αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ (ΔΔΔ ή Νομική Υπηρεσία)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα