GRKI Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Εχει πληρωθει η πρωτη φαση. 1000Ευρω. Αλλα ο ιδιοκτητης το μετανιωσε και δεν θα το τακτοποιησει. Υπαρχει περιπτωσει επιστροφης? Περιμενουμε καμια τροποποιηση?????
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Οταν λες πρώτη φάση τι εννοείς? Που βρίσκεται η αίτηση, σε αρχική υποβολή ή σε προσωρινή υπαγωγή.Πάντως για επιστροφή χρημάτων θα περιμένει λίγο ακόμα.
vk2626 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 'Οντως πρεπει κατι να γίνει με την επιστροφή χρημάτων. Έχουμε κάποια ενημέρωση. Έχω περίπτωση που δικαιούται τον κοινωνικο συντελεστή σύμφωνα με την τροπολογία του άρθρου 70 του Ν.4042 και έχει εξοφλήσει όλο το ποσό. Κι άλλη περίπτωση όπου χώροι που δικαιούταν εντέλει μειωτικό συντελεστή σύμφωνα με τις ερμηνευτικές εγκυκλίους και ερωτοαπαντήσεις του ΥΠΕΚΑ δηλωθηκαν σαν Κ.Χ. και εξοφλήθησαν ώς έχουν.
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Εν αναμονή...... Το ΤΕΕ ετοιμάζει πρόγραμμα για τα πλεονάζοντα πρόστιμα και την διαδικασία επιστροφής τους....
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Έχω κι εγώ αρκετές τέτοιες περιπτώσεις! Με το ρυθμό που πάνε όμως, μάλλον μετά το Σεπτέμβριο.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα