vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Καλησπερα ειμαι μηχανικος πολιτικων εργων υποδομης! και οπως ειναι φυσικο εχω καποιες αποριες!! Ηθελα να ρωτησω .. α) τις διαφορες του μελετιτικου απο το εργοληπτικο πτυχιο! β) το μελετιτικο κ το εργοληπτικο πτυχιο αφορουν μονο δημοσια εργα η και ιδιοτικα? γ) γινετε να εχω ειτε μελετιτικο ειτε εργοληπικο πτυχιο κ να εργαζομαι σαν μισθωτος σε εταιρεια που να αναλαμβανει ιδιωτικα εργα? αυτα για την ωρα Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 α) Με το εργοληπτικό πτυχίο αναλαμβάνεις δημόσια έργα ενώ με το μελετητικό, μελέτες του δημοσίου. β) Μόνον δημόσια. γ) Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 και απο αυτα τα δυο πτυχια πιο κατα την γνωμη σας ειναι προτιμοτερο να εχει καποιος? πιο σου δινει τα μεγαλυτερα κερδη κ τις περισσοτερες δουλειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (edited) και απο αυτα τα δυο πτυχια πιο κατα την γνωμη σας ειναι προτιμοτερο να εχει καποιος? πιο σου δινει τα μεγαλυτερα κερδη κ τις περισσοτερες δουλειες? Αυτή τη στιγμή τα κέρδη και των δύο είναι κάτω από το μηδέν (κοινώς ζημίες) ... Για το μέλλον αυτό που θα σου αρέσει καλύτερα είναι και αυτό που θα σου αποδώσει τα μεγαλύτερα κέρδη ... Φαντάζομαι ότι δεν εννοείς μόνο τα οικονομικά ... Edited Μάρτιος 29 , 2012 by kan62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ναι οντως ειναι κατω απο το μηδεν ...κ σιγουρα δεν εννοω μονο τα οικονομικα..απλα ειμαι λιγο μπερδεμενος μιας κ μολις πριν λιγο καιρο πηρα το πτυχιο μου κ διαβαζοντας εδω στο φορουμ προσπαθω να καταλαβω το τι γινεται με το επαγγελμα μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 και απο αυτα τα δυο πτυχια πιο κατα την γνωμη σας ειναι προτιμοτερο να εχει καποιος? πιο σου δινει τα μεγαλυτερα κερδη κ τις περισσοτερες δουλειες? Με το σημερινο νομοθετικο πλαισιο (Ν3316/05 αρθρο 39) μονο οι διπλωματουχοι μηχανικοι μπορουν να παρουν μελετητικο πτυχιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Εξαρτάται αν θέλεις να ασχοληθείς ή ασχολείσαι με την κατασκευή ή την μελέτη..... Με το μελετητικό δεν μπορείς να είσαι ούτε μισθωτός ούτε ΔΥ, γενικά υπάλληλος. Περιορίζεσαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας και μόνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ενω με το εργοληπτικο ικαρε μπορω να ειμαι και μισθωτος σε ιδιωτικη εταιρεια κ με εργοληπτικο πτυχιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (edited) Ναι 1000%......ακόμα και με ΑΠΥ να σε έχουν σε εταιρία. Το έχουν κάνει φίλοι μου και συμφέρει Edited Μάρτιος 29 , 2012 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ΑΠΥ? η ιδιωτικη εταιρεια θα παιρνει ιδιωτικα η δημοσια εργα ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα