nikmmech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 stratoz, αυτό που σου ανέφερα είχε την λογική να βρεθείτε όσο το δυνατό περισσότεροι άμεσα ενδιαφερόμενοι και να συντονιστείτε, ως προς τις μελλοντικές σας ενέργειες απέναντι στο ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ. Όχι απέναντι στον εργοδότη σας. Κάπως πρέπει να συντονιστείτε. Αυτός πιστεύω είναι πρόσφορος τρόπος.
DennisTheMenace Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Λίγο καθυστερημένο ποστ αλλά στο ΤΣΜΕΔΕ που ρώτησα μου είπαν ότι για τους νέους ασφαλισμένους δεν υπάρχει κάποιο όριο για να θεωρείται κάποιος μισθωτός η όχι
spameras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Λίγο καθυστερημένο ποστ αλλά στο ΤΣΜΕΔΕ που ρώτησα μου είπαν ότι για τους νέους ασφαλισμένους δεν υπάρχει κάποιο όριο για να θεωρείται κάποιος μισθωτός η όχι Ενδιαφέρον, υπάρχει κάποια αναφορά σε κάποιο νομοθέτημα που να καταργεί το Ν. 3996/2011 ως προς αυτό το σκέλος ? (βλ. http://www.michaniko...)
Atitlon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συνέδελφοι, το νέο καθεστώς είναι ξεκάθαρο, τουλάχιστον από όσο έχω ενημερωθεί εγώ από το ΤΣΜΕΔΕ Χανίων και όπως το βιώνω: Σε κάθε ποσό με το οποίο πληρώνεται ο εργαζόμενος μηχανικός (μισθωτός οχι με ΑΠΥ και ανεξάρτητα αν είναι ωρομίσθιος ή όχι) γίνονται οι νόμιμες κρατήσεις επί του μισθού. Όσα περισσεύουν ανά κλάδο (σύνταξη, υγείας, πρόνοιας) τα πληρώνει ο εργαζόμενος με ειδοποιήτηριο το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους (περίπτωση μισθού<693 ευρώ). Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές εργοδοτών (για συνολική επιβάρυνση του εργαζόμενου με τις εισφορές του). Καλή συνέχεια, καλή χρονιά να έχομε
stratoz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (edited) Απίστευτο το γεγονός ότι ισχύει ακόμα. Με συλλογική σύμβαση εργασίας στα 586, και με εμένα να δουλεύω 6ωρο παίρνοντας 440 μικτά, δηλαδή 370 καθαρά το μήνα, περιμένω να μου έρθει κανένα 600άρι. Δηλαδή από τα 4.440 καθαρά τον χρόνο, μείον 600. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι το 693 που θεωρούν ως μίνιμουμ μισθωτού έχει πάει περίπατο? Επίσης δεν γνωρίζουν ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΙΟ? Θα φταίω όταν μου έρθει το χρεωστικό να πάω και να τους τα σπάσω όλα? Edited Ιανουάριος 20 , 2013 by stratoz
DennisTheMenace Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Όσο αφορά τις εισφορές μισθωτών του νέου ασφαλιστικού είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει το όριο των 693,35 €. Στη σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ υπάρχει η εφαρμογή για τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου εισφορών των μισθωτών μηχανικών. Κατεβάστε το αρχείο EXCEL και στη καρτέλα ''Παράμετροι'' θα δείτε το καθεστώς που ισχύει.
stratoz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Dennis, το ξαναείπες , δεν μας είπες από που προκύπτει όμως αυτό. Στην σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ συνεχίζει να υπάρχει στο link των εισφορών ο αντίστοιχος κανονισμός. Επίσης δεν ακούστηκε τίποτα για συμπληρωματική διάταξη στο νόμο που ψήφισε αυτό το όριο (που ψηφίστηκε Αύγουστο 2011). Όπως και να έχει μέσα σε δύο μήνες το πολύ που θα έχει γίνει η εκκαθάριση των εισφορών μας θα μάθουμε στα σίγουρα.
stratoz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Προς απόδειξιν: http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%95%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%95%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD/tabid/301/Default.aspx Περίπου στο μέσον της σελίδας, η παράγραφος που ξεκινάει με "οι ωρομίσθιοι που απασχολούνται.."
DennisTheMenace Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 πρόσεξε ότι στο νέο ασφαλιστικό κάνει αναφορά μόνο για ανώτερο όριο αποδοχών. Επίσης σε τηλέφωνο που έκανα στο ΤΣΜΕΔΕ που είπαν ότι έχει καταργηθεί το κατώτερο όριο. Αυτές είναι οι δικές μου πηγές. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ 2013.pdf
eng11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Προς απόδειξιν: http://www.tsmede.gr... Περίπου στο μέσον της σελίδας, η παράγραφος που ξεκινάει με "οι ωρομίσθιοι που απασχολούνται.." Μη περιμενεις απο το site του ΤΣΜΕΔΕ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα