Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Καλησπέρα συνάδελφοι! Σχετικά με τα σχέδια που πρέπει να εποβάλλουμε για την ρύθμιση αυθαιρέτου χωρίς οικοδομική άδεια, εκτός σχεδίου ο Ν. 4014 αναφέρει τα εξής : - Εξαρτημένο τοπογραφικό διάγραμμα - Κάτοψη κατοικίας -Τομή 1 : 100 Η ερώτηση μου είναι αν αρκεί μία μόνο τομή και αν χρειάζεται να υποβληθούν και τα σχέδια των όψεων. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Όχι, όψεις δεν χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoul Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Αν είναι οικοδομήσιμο το γήπεδο απαιτείται και διάγραμμα κάλυψης. Όψεις δεν απαιτούνται. Για την τομή δε διευκρινίζει οπότε λογικά μπορείς να κάνεις μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Η κάτοψη σε 1:50; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Αν είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο αλλά αποτελεί τμήμα εξ΄αδιαιρέτου χρειάζεται διάγραμμα κάλυψης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (edited) Διάγραμμα κάλυψης υποβάλλεται για κάθε οικοδομήσιμο οικόπεδο (πρόσεχε το "οικόπεδο" ολόκληρο κι όχι το τμήμα του πελάτη σου αφού είναι εξ αδιαιρέτου όπως λες). Η κάτοψη ναι 1:50 Edited Απρίλιος 2 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Άρα χρειάζεται Δ.Κ. για το οικόπεδο! Ευχαριστώ! ΥΓ: Το έχω λάβει υπ' όψη (αν κατάλαβα σωστά το μπέρδεμα με τα εξ' αδαιρέτου και την σύσταση καθέτου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Άρα χρειάζεται Δ.Κ. για το οικόπεδο! Ευχαριστώ! ΥΓ: Το έχω λάβει υπ' όψη (αν κατάλαβα σωστά το μπέρδεμα με τα εξ' αδαιρέτου και την σύσταση καθέτου). Γιατί λες ότι, χρειάζεται ΔΚ; Είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδο που αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (edited) Το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο(4.200 μ2)-έχει χωριστεί σε 14 τμήματα και ένα από αυτά αγόρασε ο πελάτης μου.... Το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο(4.200 μ2)-έχει χωριστεί σε 14 τμήματα και ένα από αυτά αγόρασε ο πελάτης μου.... *με σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας Edited Απρίλιος 3 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Άρα, τοπογραφικό για ολόκληρο το "οικόπεδο" και επίσης διάγραμμα κάλυψης με "όλα μέσα". Σκέψου πολύ τι αμοιβή αποτύπωσης και τοπογραφικού θα βάλεις στο σύστημα του ΤΕΕ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα