ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους! Είμαι νέο μέλος της κοινότητας μηχανικών....και από τη μικρή σε διάρκεια περιήγησή μου στο site παρατηρώ ότι οι χωροτάκτες πολεοδόμοι μηχανικοί δεν έχουν δική τους ενότητα και συμπεραίνω ότι τα μέλη στο Φόρουμ θα είναι λίγα....Υπάρχουν όμως? Είναι πράγματι πολύ εποικοδομητική η συνύπαρξη πολλών ειδικοτήτων στο Φόρουμ, αλλά σίγουρα βοηθάει και η συνύπαρξη μηχανικών της ίδιας ειδικότητας! Όπως και να χει...συγχαρητήρια στους δημιουργούς του Φόρουμ!
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 Αναστασία καλωσήλθες, και εγώ θεωρώ ότι οι Χωροτάκτες πολεοδόμοι είναι πολύ λίγοι όποιους ξέρεις ειδοποίησέ τους
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Είμαστε λίγοι εντέλει.... Ελπίζω να πληθύνουμε όμως σιγά σιγά....για το καλό μας!!
thomas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Γιατί εμείς οι Αγρονόμοι τοπογράφοι μηχανικοί νομίζεις είμαστε περισσότεροι ...
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Όσο να πεις, είστε περισσότεροι οι τοπογράφοι...Και από ότι βλέπω, στην ενότητα αυτή καθημερινώς υπάρχουν πολλές νέες δημοσιεύσεις! Μπράβο σας...και στα δικά μας οι χωροτάκτες - πολεοδόμοι!
MIKAR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 ακομα ενας... πολυ χρησιμο το site
poliospyrgos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 και εγώ συνάδελφοι ανήκω στην ομάδα των πολεοδόμων χωροτακτών
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 allo καλώς ήρθες ρίξε μια ματιά και για ό,τι χρειαστείς τα λέμε
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Πληθαίνουμε σιγά σιγά! Πολύ χαίρομαι!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα