Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμπλήρωση φύλλου συντήρησης συσκευών φυσικού αερίου


Recommended Posts

Καλησπέρα. Οσοι ασχολείστε με εγκαταστάσεις φυσικου αερίου θα γνωρίζουν για το νεο ΦΕΚ για τα καυσαέρια, όπου πλέον θα κατατίθεται και φυλλο στην ΕΠΑ και στο υπουργείο περιβάλλοντος.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος γνωρίζει τα ακριβή όρια (ελάχιστο και μέγιστο) για μονοξειδιο, διοξείδιο, οξείδια αζώτου, οξυγόνο, θερμοκρασία καυσαερίων (για λέβητα 24kw) και δείκτη αιθάλης.

Μιλώντας με κάποιους μηχανολόγους μου είπαν οτι για φυσικό αέριο ο δείκτης αιθάλης είναι =0. Τι γνωρίζεται για αυτό. Μιας και για τον προσδιορισμό του δείκτη αιθάλης απατείται εκτος του αναλυτή για τα καυσαέρια και μια τρόμπα που έχει κάπου 180Ε. Και ρωτω αν ειναι απαραίτητη η αγορά της ή απλα βάζουμε στο φύλλο καυσαερίων τιμή 0.

επίσης το φύλλο έχει στις μετρήσεις και πίεση μπεκ αερίου σε mbar, πίεση ηρεμίας αερίου σε mbar. αυτα πως μετρούνται αραγε? Φαντάζομαι η πίεση μπεκ αερίου θα υπαρχει στα manual της συσκευής αερίου. Ευχαριστω εκ των προτέρων και επισσυνάπτω και το φύλλο.

εδω το φυλλο http://natural-gas.webs.com/gas2012.pdf

Edited by electrical_salonika
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.