SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 μην μου αγχώνεσαι....το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!! γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και επίσης όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκ#$α πατεί (άσχετο αλλά παντα ωραίο) Μπα, και την ημέρα πάλι σκ#τά πατάμε έτσι που μας κάνανε, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (edited) Γραμμάτειο είσπραξης του ΙΚΑ για εργασίες με σφραγίδα και αναφορά στο ΑΜΟΕ του έργου αποτελεί αποδεικτικό παλαιότητας; Edited Απρίλιος 11 , 2012 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Φυσικά να συνοδεύεται με την αντίστοιχη ΑΠΔ όπου φαίνεται ότι οι εργασίες αφορούσαν τον οικοδομικό σκελετό ή στοιχεία πλήρωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 τωρα είναι η σειρά μου να γύρισω λίγο πίσω πριν απο το "όποιος νλυχτα περπατεί λάσπες και σκ#$ά πατεί" και να ρωτήσω....έστρωσε το σύστημα για πληρωμές που έγιναν 6-10/4? γιατί σε εμένα σε πληρωμές που έγιναν 6-4 ακόμα ως "ανεξόφλητες" τις έχει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 τωρα είναι η σειρά μου να γύρισω λίγο πίσω πριν απο το "όποιος νλυχτα περπατεί λάσπες και σκ#$ά πατεί" και να ρωτήσω....έστρωσε το σύστημα για πληρωμές που έγιναν 6-10/4? γιατί σε εμένα σε πληρωμές που έγιναν 6-4 ακόμα ως "ανεξόφλητες" τις έχει..... Όχι, και τις δικές μου ακόμα ανεξόφλητες τις δείχνει..... 06/04 + 09/04.... Υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Όχι, και τις δικές μου ακόμα ανεξόφλητες τις δείχνει..... 06/04 + 09/04.... Υπομονή.... πάντα με ατελείωτη υπομονή και αντοχή στωικά αναμένουμε τις εξελίξεις...ενα πράγμα σαν την προσοχή σε 3αδες στον στρατό.....και κοιτάμε και ψηλά πάντα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 πάντα με ατελείωτη υπομονή και αντοχή στωικά αναμένουμε τις εξελίξεις...ενα πράγμα σαν την προσοχή σε 3αδες στον στρατό.....και κοιτάμε και ψηλά πάντα!!!! Ξέχασες το Προβλεπόμενοι Ξυρισμένοι Γυαλισμένοι Τεντωμένοι Σιδερωμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 ρε μπας και τελικά τα φάγανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δεν τα φάγανε τελικά!!!! μολις ενημερώθηκαν τα δικά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα