geokasot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 Ξέρει κανείς κάποιο λογισμικό που δίνοντας τα κατακόρυφα στοιχεία να μας δίνει το κέντρο ελαστικής στροφής και το κέντρο βάρους?Θέλω να πειραματιστώ λίγο... Τα sap-etabs μπορούν να μας δώσουν τις συντεταγμένες των ΚΒ-ΚΕΣ?
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Μόνο τα κατακόρυφα δεν αρκούν. Το fespa τα δίνει (μετά την επίλυση).
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Λύστο με τον ΑΕ του Ρουσσόπουλου . Με το χέρι βέβαια .
dratsiox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Γκούχου...γκούχου... Μου φαίνεται πρέπει να καθαρίσω την πίπα μου... Αγαπητέ geokasot, εάν δε με απατά η μνήμη μου ο συνάδελφος camelot, με πιθανή συνδρομή του συναδέλφου Παναγιώτη, είχε αναπτύξει ένα λογιστικό φύλλο στο MS Excel για αυτό που ζητάς
geokasot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
stereostatikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Ξέρει κανείς κάποιο λογισμικό που δίνοντας τα κατακόρυφα στοιχεία να μας δίνει το κέντρο ελαστικής στροφής και το κέντρο βάρους?Θέλω να πειραματιστώ λίγο... Τα sap-etabs μπορούν να μας δώσουν τις συντεταγμένες των ΚΒ-ΚΕΣ? Καί τα δύο στο δίνουν, κατέβασε τα παραδείγματα που δίνει η εταιρία στο site της 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα