RTouris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Συνάδελφοι μια σχετικά απλή ερώτηση που αφορά τον σχεδιασμό των κατόψεων του energynius. Διαπίστωσα λοιπόν παρακολουθώντας τα flashάκια στην ιστοσελίδα, αλλά και χρησιμοποιώντας σύντομα το πρόγραμμα για μια γρήγορη γεύση του UI κλπ., πως δεν υπάρχει τρόπος να ορίσει ο χρήστης μη παραλληλόγραμμες επιφάνειες στην κάτοψη...Είναι αλήθεια αυτό και αν όχι με ποια διαδικασία δημιουργείτε τραπέζια, τρίγωνα κλπ. στις κατόψεις; Ευχαριστώ
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Μα κι εσύ... με κάτι κτίσματα που πας και μπλέκεις... Απ'ότι θυμάμαι δεν γίνεται!
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Σωστά δεν μπορείς να ορίσεις κατόψεις που δεν είναι παραλληλόγραμμες, μοναδικός ίσως τρόπος είναι να ορίσεις πολλά μικρά παραλληλόγραμμα προσεγγίζοντας έτσι ένα τραπέζιο ή ένα τρίγωνο ή μία πλάγια γραμμή σε μία κάτοψη.
deathlok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 η λύση που προτείνουν γιατί το είχα ρωτήσει είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει το σχήμα αλλά οι επιφάνειες. Γνωρίζουν πως είναι αδυναμία του προγράμματος αλλά όχι επί της ουσίας (κατά την άποψη τους).
RTouris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 η λύση που προτείνουν γιατί το είχα ρωτήσει είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει το σχήμα αλλά οι επιφάνειες. Γνωρίζουν πως είναι αδυναμία του προγράμματος αλλά όχι επί της ουσίας (κατά την άποψη τους). !!!
anavatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 γειά σας. διάβασα το manual και την προσφορά της fibran για τους μηχανικούς και θέλω να πω συγχαρητήρια. έμαθα από συνάδελφο ότι πήγε στο σεμινάριο και πήρε κωδικούς και το πρόγραμμα δωρεάν. εγώ μόλις απέκτησα την ιδιότητα του επιθεωρητή οπότε ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω. δεν ξέρω αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μου αποσταλούν κωδικοί και το πρόγραμμα ή πρέπει να περιμένω για το επόμενο σεμινάριο στην επαρχία? οn-line σεμινάρια προγραμματίζονται? έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το παρόν.
anavatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) Eχω κωδικούς ΤΕΕ μπορω να το χρησιμοποιησω απο συναδελφο ;, θα χρειαστουν οι δικοι μού κωδικοι τεε;.. Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by anavatis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα