ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Χρειάζεται η έκδοση κανονικής οικοδομικής άδειας, ακολουθώντας τις αντίστοιχες διαδικασίες, από την οικεία πολεοδομία με θέμα: "Αλλαγή χρήσης ισογείου από αποθήκη σε κατάστημα και αλλαγή α' ορόφου από 9 διαμερίσματα σε 5 διαμερίσματα".
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Και ποια η διαδικασία; Όλα από την αρχή ή μόνο αρχιτεκτονικά σχέδια που να συνοδεύονται από την ήδη υπάρχουσα οικοδομική άδεια...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (edited) "Κανονικός" φάκελλος με νέα αρχιτεκτονικά, τοπογραφικό, διάγραμμα κάλυψης, φορολογικά, ΙΚΑ κ.λπ. (και τα παλιά) Ρώτησε και σε αντίστοιχη πολεοδομία. Edited Απρίλιος 10 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (edited) ΙΚΑ γιατί; Για τις εργασίες που έγιναν; Και αν δεν κάνει αλλαγή χρήσης θα έχει κάποια επίπτωση; Edited Απρίλιος 10 , 2012 by af.civileng
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Αν πεις ότι, έγιναν θα έχεις πρόστιμο! Αν πεις ότι, θα γίνουν θα έχεις ΙΚΑ. Αν δεν κάνεις αλλαγή χρήσης δεν μπορείς να μεταβιβάσεις (και φυσικά έχεις αυθαίρετη χρήση).
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Μα το ΙΚΑ απ' ότι μου έχει πει έχει πληρωθεί κανονικά... Θα το ξαναπληρώσει; Και το ύψος του προστίμου; Όσο για την αλλαγή χρήσης, στεγάζεται εταιρεία! Γίνεται να είναι δηλωμένη ψς αποθήκη και να χρησιμοποιείται ως κατάστημα; :S
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Στο Ελλαδιστάν ...όλα γίνονται!
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Ωραία, και με το ΙΚΑ που έχει ΄ήδη πληρώσει, θα το ξαναπληρώσει; Επίσης, η οικοδομική άδεια δείχνει ότι είναι επαγγελματική αποθήκη, δεν ξέρω αν οι αγοραστές που πέρασαν κατά καιρούς έκαναν αλλαγή χρήσης... Που μπορώ να το μάθω αυτό;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δεν έχει πληρώσει ΙΚΑ για τις "αλλαγές" αυτές. Οι "αγοραστές" (που λες) - ενοικιαστές δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Μόνο ο ιδιοκτήτης.
af.civileng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δεν έχει πληρώσει ΙΚΑ για τις "αλλαγές" αυτές. Οι "αγοραστές" (που λες) - ενοικιαστές δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Μόνο ο ιδιοκτήτης. Εμένα μου είπε ότι έχει πληρώσει ΙΚΑ! Και όταν κάποιος αγοράζει ένα κτίριο είναι ιδιοκτήτης μέχρι να το πουλήσει... Αλλά δεν ξέρω τι έκανε ο κάθε ιδιοκτήτης κατά καιρούς...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα