skidoo23 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 κόστος + συντήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Αυτό θα κάνει ο ιδιοκτήτης (ετσι ισχυρίζεται τουλάχιστον) οπότε επαναφέρω την αρχική ερώτηση μου Στο πρόγραμμα του ΤΕΕΚΕΝΑΚ-Μελέτη που δηλώνω τη γεωθερμία? Μόνο στο τύπο που δηλώνω "γεωθερμική αντλία με κατακόρυφο εναλλάκτη"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Σαν μονάδα παραγωγής ναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 (edited) Παιδιά σε νέο ηλιακό θερμοσύφωνα στην επιφάνεια βάζετε την ονομαστική ή του πιστοποιητικού? Έχω σπίτι με 3 Υ/Δ και έβαλα ηλιακό με 4 τ.μ. για να καλύπτει το 60% των ΖΝΧ αλλά αν πάω βάση πιστοποιητικού έχω συλλεκτική επιφάνεια 3.65 και όχι 4 και πέφτω κάτω από το 60%.. Edited Απρίλιος 17 , 2019 by ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 46 λεπτά πριν, ata said: ... αλλά αν πάω βάση πιστοποιητικού έχω συλλεκτική επιφάνεια 3.65 και όχι 4 και πέφτω κάτω από το 60%.. Μετράει η συλλεκτική επιφάνεια (3,65) και όχι η μικτή επιφάνεια του συλλέκτη με το περιμετρικό πλαίσιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 2 ώρες πριν, dib said: Μετράει η συλλεκτική επιφάνεια (3,65) και όχι η μικτή επιφάνεια του συλλέκτη με το περιμετρικό πλαίσιο. Αυτό υπέθεσα και εγώ. Απλά μου βγαίνει 58% οπότε δε νομίζω να έχω θέμα με τόσο μικρή απόκλιση. Ήδη τα 4 τ.μ. τα θεωρώ υπερβολικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Στον ΚΕΝΑΚ, θεωρούν ημερήσια κατανάλωση για κάθε άτομο 50lt ZNX. Αν δεν υπάρχει τέτοια κατανάλωση (βάσει σεναρίου και όχι γενικών παραδοχών), έχω ακούσει ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στον συλλέκτη. Εκτός αν υπάρχει βαλβίδα ασφαλείας στο κύκλωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosges Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 (edited) On 7/3/2019 at 1:07 ΜΜ, NiMo79 said: Λαθος Edited Απρίλιος 22 , 2019 by panosges Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosges Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Έχω τρία διαμερίσματα σε αυλή που ανήκουν σε μια οριζόντια ιδιοκτησία, ο αριθμός πρωτοκόλλου δηλώσεις και αριθμός ιδιοκτησίας κτηματολογίου είναι ένας. Στην περίπτωση αυτή βάζουμε τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου δηλώσεις και αριθμό ιδιοκτησίας κτηματολογίου και στα τρία διαμερίσματα ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος πως εισάγεται ο ταμιευτήρας αποθήκευσης ΖΝΧ σε ένα ΠΕΑ. Το σύστημα είναι Αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα