pggiotas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 (edited) Πρώτα διαβάζουμε τις ΤΟΤΕΕ και μετά κάνουμε ΠΕΑ..... Δες και την βοήθεια του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ.... Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά κάπου πρέπει να σεβόμαστε και αυτό που κάνουμε.... Υ.Γ. Τα τοπικά κλιματιστικά δεν έχουν δίκτυο διανομής.... Συμπληρώνεις με μονάδα (1).... Edited Σεπτέμβριος 22 , 2023 by pggiotas 1 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Τις έχω διαβάσει συνάδελφε. Αν θεωρείς ότι δεν θα υπάρχουν απορίες σε αυτό το forum - γιατί είσαι μέλος; Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
pggiotas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 (edited) Ξαναγράφω ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό.... Αν καθίσεις και σκεφτείς τί ακριβώς ρώτησες και έχεις όντως διαβάσει τις ΤΟΤΕΕ (που δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω) θα συμφωνήσεις μαζί μου... Αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα σου ζητώ συγνώμη.... Υ.Γ. Εγώ προσωπικά είμαι μέλος του forum ώστε να ενημερώνομαι και να ανταλλάσσω απόψεις με συναδέλφους ..... Edited Σεπτέμβριος 22 , 2023 by pggiotas 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Το γνωρίζω για το δικτυο διανομής.....δεν ήξερα τι θα πρέπει να καταχωρήσω. Όταν θα φτάσω στο επίπεδο σου θα ξεκινήσω και εγώ την ανταλλαγή απόψεων.
pggiotas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν η αναφορά σε "επίπεδα" .... Αλλωστε μπορεί το δικό σου "επίπεδο¨ να είναι ήδη υψηλότερο από το δικό μου....
slalom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2023 8 ώρες πριν, pggiotas said: Τα τοπικά κλιματιστικά δεν έχουν δίκτυο διανομής.... Ειναι Π.Μ. δειξε επιεικια
vaioslar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ενεργειακός επιθεωρητής Α' Τάξης και μου έχει ανατεθεί η επιθεώρηση (ΠΕΑ) για κτίριο Αποθήκης εκτός σχεδίου στο οποίο βρίσκονται και γραφεία. Προφανώς τα γραφεία είναι που χρειάζονται το ΠΕΑ. Το εμβαδόν των γραφείων (Θ.Χ.) είναι 62 τ.μ. ενώ όλης της αποθήκης (συμπεριλαμβανομένων των γραφείων) είναι 592 τ.μ.. Μπορώ να κάνω εγώ το ΠΕΑ ή λόγω της συνολικής επιφάνειας πρέπει να το κάνει επιθεωρητής Β' Τάξης;
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 (edited) Καλησπέρα, μπορείς λόγω Α' τάξης, αλλά αν ο χώρος δεν έχει ανεξάρτητη είσοδο τότε ίσως δεν θέλει ΠΕΑ. Διάβασε το παρακάτω και την Εγκ. που είχε βγει. https://www.michanikos.gr/forums/topic/40231-εξαίρεση-από-έκδοση-πεα/page/10/ Edited Σεπτέμβριος 27 , 2023 by akis73 1
vaioslar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 33 λεπτά πριν, akis73 said: Καλησπέρα, μπορείς λόγω Α' τάξης, αλλά αν ο χώρος δεν έχει ανεξάρτητη είσοδο τότε ίσως δεν θέλει ΠΕΑ. Διάβασε το παρακάτω και την Εγκ. που είχε βγει. https://www.michanikos.gr/forums/topic/40231-εξαίρεση-από-έκδοση-πεα/page/10/ Έχει ξεχωριστή είσοδο για τα γραφεία εντός του ίδιου κτιρίου. Στο συνολικό εμβαδόν στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ θα βάλω όλο το εμβαδόν της αποθήκης (592 τ.μ.); Είχα την εντύπωση ότι εάν το συνολικό εμβαδόν είναι μεγαλύτερο από 250 τ.μ. και έως 1000 χρειάζεται Β' Τάξης
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2023 Θα βγάλεις για τα γραφεία των 62 τμ που είναι < 250 τμ οπότε αρκεί η Α' τάξη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα