dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Αν πρόκειται να γίνει μεταβίβαση όλου του κτηρίου, θα σου πρότεινα να εκδόσεις 2 ΠΕΑ, ένα για κάθε οροφοδιαμέρισμα. 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Καλησπέρα! Στο φαρμακείο, σύμφωνα με τον πιν. 2.5(ΤΟΤΕΕ1) έχουμε κατανάλωση ΖΝΧ 0?
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Γειά σου, ναι έτσι είναι και λογικά θα σου έχει μη ενεργή την συγκεκριμένη επιλογή. 1
Stavros Giavaridis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Καλησπέρα Σε πεα πολυκατοικίας με 4 διαμερίσματα . Η καταχωρηση των ηλιακών πως γίνεται ;(έχω 2 ηλιακούς και 2 τοπικούς θερμοσίφωνες ) Καταχωρώ αθροιστικά τα τμ των ηλιακών ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Καλησπέρα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη δυνατότητα θα πάνε όλα αθροιστικά.
maria_anast Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 17 ώρες πριν, dib said: Αν πρόκειται να γίνει μεταβίβαση όλου του κτηρίου, θα σου πρότεινα να εκδόσεις 2 ΠΕΑ, ένα για κάθε οροφοδιαμέρισμα. οχι, είναι για κλείσιμο φακέλου άδειας, και ζητείται για ολόκληρο το κτίριο!
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Οι πλάκες μεταξύ θερμαινόμενων χώρων είναι αδιαβατικές. Τα τμ θα βάλεις συνολικά των ορόφων κανονικά. <<Κλείσιμο οικ. άδειας>> εννοείς για ΠΕΚ; Το κτίριο είχε μελετηθεί πριν την εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ ή έχει ΜΕΑ;
maria_anast Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Για πεκ ναι, έγινε κάποια μελέτη αλλά χωρίς την απαίτηση για συγκεκριμένη ενεργειακή κατηγορία, καθώς το κτίριο είναι του 1900 με αργολιθοδομή
maria_anast Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Γενικά οταν θέλω να κάνω για ολόκληρο κτίριο, το οποίο δεν έχει εσωτερικό κλιμακοστάσιο, δηλαδή επικοινωνία μεταξύ των ορόφων, πως αντιμετωπίζω τις αδιαφανείς επιφάνειες του ?? δηλ τοίχους και πλάκες
hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 Δηλαδή αν είχε εσωτερικό κλιμακοστάσιο σε τι θα άλλαζε η αντιμετώπιση;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα