katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 Συμφωνω απολυτα με τα παραπάνω. Αυτα ακολουθω. Μιλώ για την ΤΟΤΕΕ. Εγω δεν μιλησα οτι δεν κανω υπερδιαστασιολογηση διοτι το θεωρω τοπικο συστημα. Τον θεωρω λέβητα και αρα κάνω οτι λεει η ΤΟΤΕΕ (ns κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 Καλησπέρα, μια ερώτηση καθώς δεν μου έχει ξανατύχει: Υπό μελέτη νέο κτίριο πρόκειται να λειτουργήσει σαν κουζίνα εστιατορίου χωρίς τραπεζοκαθίσματα τα οποία θα είναι στον εξωτερικό χώρο. Καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του τα κουφώματά του (τύπου φυσαρμόνικας) θα είναι ανοικτά προκειμένου να μεταφέρονται τα φαγητά. Νοείται μελέτη ΚΕΝΑΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 Μελέτη ή ΠΕΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 On 29/7/2024 at 6:37 ΜΜ, persepolis88 said: Υπό μελέτη νέο κτίριο πρόκειται να λειτουργήσει σαν κουζίνα εστιατορίου χωρίς τραπεζοκαθίσματα τα οποία θα είναι στον εξωτερικό χώρο. Βγαίνει οικ. άδεια κτηρίου με χρήση μόνο κουζίνα? 😉 Βγάλτε για εστιατόριο και μετά το ΠΕΑ και το ΠΕΚ κάντε τη όλη κουζίνα! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 1 hour ago, dib said: Βγαίνει οικ. άδεια κτηρίου με χρήση μόνο κουζίνα? 😉 Είναι ένα από τα (ανεξάρτητα) κτίρια ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ένα κτίριο μόνο κουζίνα. Διαβάζοντας τις εγκυκλίους αναφέρεται πως τα παρασκευαστήρια τροφίμων εξαιρούνται, αφορά όμως ρητά τα βιομηχανικά κτίρια ενώ εγώ έχω μαζική εστίαση. Σε αυτό έχω καταλήξει συνάδελφε, σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Ψάξε τότε στις εξαιρέσεις που δεν γίνεται μελέτη ή δεν βγαίνει ΠΕΑ και δες αν μπορείς να το εντάξεις κάπου, αλλιώς κάνε και μια ερώτηση πολεοδομία - υπουργείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 Καλημέρα! Τα δάπεδα σε επαφή με θερμαινόμενους χώρους δεν καταγράφονται στο ΠΕΑ, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 Καλημέρα, όχι δεν λαμβάνονται υπόψη. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
araxtos21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 Καλησπέρα, κάνω ΠΕΑ σε διαμέρισμα τελευταίου ορόφου στο οποίο πάνω από την μη θερμομονωμένη οροφή του υπάρχει κεκλιμένη κεραμοσκεπή. Ο χώρος κάτω από την κεραμοσκεπή είναι ανεξάρτητος και θερμαινόμενος, πώς αντιμετωπίζω την οροφή του διαμερίσματος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPW Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 Έτσι όπως τα λες..., δεν κάνεις πεα του τελευταίου ορόφου. Αλλά του... προτελευταίου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα