ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 To 1,16 τότε κάτι δεν μου κάνει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastaciak810 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Ok....σας ευχαριστώ όλους για την κάθε πληροφορία ξεχωριστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Inverter κλιματιστικά και θα το βάλεις Δ; Για να δούμε τον πίνακα με τις κατηγορίες αυτοματισμών. Αυτόματο έλεγχο σε επίπεδο τερματικής μονάδας, έχουμε. Αυτόματη υδραυλική ή θερμοκρασιακή προσαρμογή, έχουμε. Αλληλουχία δεν υπάρχει. Μας χαλάει να είναι κατηγ. αυτομ/σμών Β; Δες και τον ηλιακό. Ελεγχο στα δελτία αποστολής και έλεγχο, έστω και δειγματοληπτικά στις θερμογέφυρες μη έχει τίποτα οφθαλμοφανείς ασυναρτησίες. Γενικά σε νέο κτίριο δεν είναι απίθανο να βγαίνει και Β+. Λίγο να έχει καλύτερα U (κυρίως στα αδιαφανή), λίγο να έχει μαζεμένες τις θερμογέφυρες, λίγο να έχει καλό ΖΝΧ με αυτοματισμούς, σου βγαίνει το Β+. Ισως ήταν και σε καλή θέση Β προς το Β+ από την αρχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Ηλια δεν πρόσεξα απο την βιασύνη μου να τής γράψω να μην τα βάλει Δ, ότι είναι inverter. Εχεις δίκιο Β. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 καλησπερα σας,εχω οροφη σε κτιριο προ 55 με πλακα χωρις θερμομ προστασια και κεραμοσκεπη επι κεκλιμενη ξυλινης στεγης..τι u βαζω?4,25 απο πινακα 3.4.β? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σχετικά με τα κλιματιστικά Inverter και την κατηγορία αυτοματισμών Β, θεωρώ πως για να πάμε σε Β θα πρέπει να έχει κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, ώστε να υπάρχει αυτονομία ανά δωμάτιο. Το παραπάνω το βρίσκω πολύ δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σωστά. Τώρα κάνουμε μια υπόθεση με βάση ότι έγινε και κατάθεση μελέτης με inverter. Αν είναι σύστημα με τοπικές αντλίες και αν η μελέτη καλύπτει όλους τους χώρους όπως έπρεπε και αν και αν.... Λέμε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Κι επιπλέον, δεν νομίζω πως θα έχει κλιματιστικό και στο λουτρό. Κανένα αερόθερμο ή ηλεκτρικό σώμα μπορεί, αλλά A/C χλωμό μου φαίνεται. @bstoch 3,05 για την αμόνωτη πλάκα και 4,25 για την κεραμοσκεπή επί κεκλιμένης ξύλινης στέγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Καλησπέρα, σε διαμέρισμα που κατασκευάστηκε το 1976 τι τιμές U παίρνω από το πίνακα 3.4α για τα αδιαφανή στοιχεία? Δεν έχω κανένα στοιχείο για τη θερμομόνωση του διαμερίσματος. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Αν μιλάμε για σύνηθες κτήριο, σκυρόδεμα 3.40 τοιχοποιία 2.20 (για επαφή με εξωτερικό αέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα