bstoch Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 ΣΩΣΤΟΣ ,ΦΥΣΗΞΕ ΒΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Πότε ξέρουμε αν ένα κούφωμα είναι πιστοποιημένο ή όχι; Χρειάζεται για τον υπολογισμό των τιμών αερισμού (πιν. 3.26) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Όταν έχει πιστοποιητικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Μα όσους ιδιοκτήτες έχω ρωτήσει κανείς δεν ήξερε να απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Αν έχεις όρεξη, μαθαίνεις τον προμηθευτή και ζητάς την πιστοποίηση. Αλλιώς, προσωπικά, τα θεωρούσα μη πιστοποιημένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Προ ΚΕΝΑΚ δεν νομίζω ότι είχε ασχοληθεί κανείς (πελάτης, αλουμινάς ή μηχανικός) με πιστοποιήσεις. Άρα προ ΚΕΝΑΚ όλα είναι χωρίς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 (edited) υποτίθεται όμως ότι η πιστοποίηση πρέπει να αφορά στα συγκεκριμένα κλπ, κλπ κλπ τιμολόγια δελτία αποστολής κλπ κλπ κλπ στη τελική πρόβλημά του που δε τα έχει, εγώ βάζω μη πιστοποιημένα και τέλος... + αυτό που είπε ο ant Edited Νοέμβριος 22 , 2013 by AristidisZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 (edited) Και τα τιμολόγια και τα δελτία αποστολής, να φαίνεται ότι το τάδε πήγε στην τάδε διεύθυνση, τότε. Αρίστο γράφαμε μαζί. Συγγνώμη Edited Νοέμβριος 22 , 2013 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Άρα καλά έκανα και δεν το έψαχνα παραπάνω και έβαζα μη πιστοποιημένα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trotskaros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Συνάδελφοι, σε περίπτωση καταστήματος που είναι υπόγειο απαιτείται ΠΕΑ, προκειμένου να ενοικιαστεί;Ο χώρος θα είναι κατάστημα και όχι αποθήκη, όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης. Επίσης, έχει εμβαδόν γύρω στα 100m2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα