dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Συνάθροισης κοινού Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Nαι, οκ, αλλά καφενείο ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ; μου είπαν ότι θα το ανοίγουν απόγευμα προς βράδυ, και πιθανόν όχι όλες τις μέρες της βδομάδας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Να σε πω. Αν πρόκειται να έχει κανένα φουρνάκι μικροκυμάτων για ζέσταμα των σνάκ, άντε και καμιά τοστιέρα (πέρα από την μηχανή του καφέ), θα το δήλωνα σαν "Ζαχαροπλαστείο, καφενείο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (edited) Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Καφενείο το δικό μου ΤΕΕ δεν έχει εσύ που το βρήκες ? Ακύρο το ''δε έχει'' (γκαβομάρα μου) Edited Δεκέμβριος 17 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δες. Άμα είναι να βάλουν τίποτα καμπίνες που έτσι και σανιδώσεις τον ενισχυτή κατεβάζεις τις γύρω τζαμαρίες, άμα βάλουν κολόνες να γυρνάν τριγύρω οι γοργόνες, άμα δεις εφέ και κορμιά φιδίσια καμωμένα απάνω στη μπάρα, ε τότε γράψε "Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης" που λέει κι ο dib. Το ότι σου λένε πως θα το ανοίγουν απόγευμα κι ίσως όχι και κάθε μέρα, δεν λέει και πολλά πράγματα. Μπορεί αύριο ν' αλλάξουν γνώμη. Δεν είναι μόνο οι ώρες λειτουργίας που καθορίζουν τη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Που να τα δω ρε συ Πάνο, ένα ερείπιο νεοκλασσικό είναι, με όλα μέσα ξηλωμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Καφέ - ζαχαροπλαστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δες. Άμα είναι να βάλουν τίποτα καμπίνες που έτσι και σανιδώσεις τον ενισχυτή κατεβάζεις τις γύρω τζαμαρίες, άμα βάλουν κολόνες να γυρνάν τριγύρω οι γοργόνες, άμα δεις εφέ και κορμιά φιδίσια καμωμένα απάνω στη μπάρα, ε τότε γράψε "Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης" που λέει κι ο dib. Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 μια σφραγισμένη πόρτα με λαμαρίνα απέξω (ή ένα παράθυρο) ως τι τα λαμβάνετε ; ως αδιαφανή επιφάνεια με το U = 7 ;;; και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάπου παράθυρο (υπάρχει μόνο άνοιγμα) τι κάνουμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Είναι πιθανότατα από τις πιο χαζές ερωτήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα αλλά πρέπει να σιγουρευτώ οπότε θα την κάνω: Στους πίνακες με τις σκιάσεις αναφέρεται η περίοδος θέρμανσης και η περίοδος ψύξης. Αυτές είναι αντίστοιχα οι θερινή και χειμερινή περίοδο ή το αντίθετο; Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω μία σκίαση τέντας για τη θερινή περίοδο μόνο όπως προβλέπεται. (Ρωτάω γιατί μου φαίνεται περίεργο που στον Νότιο προσανατολισμό ας πούμε στην περίοδο θέρμανσης για >90 από προβόλους/τέντες (πίνακας 3.19) να έχουμε μεγαλύτερη σκίαση από ότι στην περίοδο ψύξης. Μήπως τελικά η περίοδος θέρμανσης είναι η χειμερινή Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα